CECINOM KUMU KONAČNO IZREČENA PRESUDA! Sud doneo odluku o legendi Crvene zvezde!
Nema dokaza da su funkcioneri FK Obilić, nezakonito prodali Obradovića ruskom klubu, Foto: Damir Dervišagić, Dragan Kadić

zadovoljan presudom

CECINOM KUMU KONAČNO IZREČENA PRESUDA! Sud doneo odluku o legendi Crvene zvezde!

Sudija Violeta Jovanović je u obrazloženju presude navela da tužilaštvo nije dokazalo krivicu Binića i Dimitrijevića

Objavljeno:

Dragiša Binić (57) legendarni fudbaler Crvene zvezde oslobođen je danas optužbe za nezakonitu prodaju igrača Milana Obradovića ruskoj Lokomotiivi za 2,9 miliona maraka, odlučeno je u Višem sudu u Beogradu.

Pored njega, optužbe je oslobođen i Jovan Dimitrijević, nekadašnji funkcioner FK Obilić.

Sudija Violeta Jovanović je u obrazloženju presude navela da tužilaštvo nije dokazalo krivicu Binića i Dimitrijevića. Ona je navela da nema dokaza da su njih dvojica, koji su bili funkcioneri FK Obilić, nezakonito prodali Obradovića ruskom klubu.

Advokat Dobrivoje Glavonić, branilac Binića rekao je za medije da je zadovoljan presudom i da je konačno posle više od osam godina doneta odluka u ovom slučaju.

Binić nije došao na izricanje presude ali je za "Alo!" izjavio da je uvek govorio da nema veze sa nikakvom prodajom Obradovića i da je u to vreme obavljao samo funkciju u FK Obilić.

On je, inače, zvao svoju kumu Svetlanu Cecu Ražnatović za svedoka jer je u to vreme bila predsednica FK Obilić, ali je sud njegov predlog odbio.

Binić je svoju kumu Cecu pozivao da bi potvrdila njegovu odbranu, da on nije stavio potpis na sporni ugovor.

Podsetimo, Svetlana Ceca Ražnatović je priznala krivicu o nezakonitoj prodaji 11 igrača FK Obilić i platila 1,5 miliona novčane kazne. Takođe je provela nekoliko meseci u kućnom pritvoru.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.