OVO JE STEFAN, SESTRIĆ DARE BUBAMARE: Njegova biografija izaziva NEVERICU! (FOTO)
Stefan Vilotijević (22), pripadnik kavačkog klana koji je juče popodne ubijen u pucnjavi ispred poznatog restorana "Figlmiler" u centru Beča, Foto: Facebook

BURNA PROŠLOST

OVO JE STEFAN, SESTRIĆ DARE BUBAMARE: Njegova biografija izaziva NEVERICU! (FOTO)

Stefan je dospeo u žižu javnosti prošle godine kada je izazivao jednog od policajca na tuču

Objavljeno: 12:10h

Stefan Vilotijević (22), pripadnik kavačkog klana koji je juče popodne teško ranjen u pucnjavi ispred poznatog restorana "Figlmiler" u centru Beča, sin je crnogorskog kriminalca Kićuna Vilotijevića koji je ubijen 1999. godine, kao i mlađi brat drugog Kićunovog sina Filipa koji je izrešetan 2015. godine na Paliću.

Stefan je dospeo u žižu javnosti prošle godine kada je izazivao jednog od policajca na tuču. Njega je tada policija zaustavila u novosadskoj ulici Đorđa Magaraševića i naredila kontrolu njegovog vozila, a on je ometao policajce, dok je jednog je izazivao da se potuku.

Vilotijević je inače privođen zbog sumnji da je imao veze sa ubistvom Marka Milićevića, inače sestrića Irineja Bulovića, ali je posle 27 dana u pritvoru pušten, pošto nije bilo dokaza.

foto: Facebook

Podsetimo, Stefan je teško ranjen u petak u pucnjavi, u kojoj je likvidiran Vladimir Roganović iz Herceg Novog, jedan od članova kavačkog klana.

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.