DARA BUBAMARA U VEZI SA 12 GODINA MLAĐIM FUDBALEROM! On živi u Francuskoj, ali stalno se dopisuju kao tinejdžeri
Dara Bubamara, Foto: Dragana Udovičić

nova ljubav

DARA BUBAMARA U VEZI SA 12 GODINA MLAĐIM FUDBALEROM! On živi u Francuskoj, ali stalno se dopisuju kao tinejdžeri

Nije mnogo čekala!

Objavljeno:

Pevačica Dara Bubamara pre tri meseca stavila je tačku na vezu sa košarkašem Nemanjom Bezbradicom, ali nije mnogo tugovala.

Kako je i sama priznala da ima puno udvarača, njenu pažnju je privukao ni manje ni više nego poznati fudbaler koji je Francuz i igra za jedan tamošnji klub. On ne prati našu muzičku scenu, ali je Daru primetio pre nekoliko meseci kada je boravila u Parizu. Raspitao se preko prijatelja ko je ona, ali je tada dobio informaciju da ima dečka, međutim, od tada redovno prati svaki njen potez na Instagramu.

foto: Dragana Udovičić

- Počeo je pre mesec dana da piše Dari, ali on je mlađi od nje 12 godina, veoma je fin i kulturan. Dopisivali su se, ali zbog obaveza nisu mogli nikako da se sastanu. Ipak, on je toliko uporan, pa je nedavno kada je Dara imala nastup u Crnoj Gori, seo u avion i došao tamo kako bi se videli.

Dara je bila oduševljena, nije mogla da veruje. On je jako uspešan fudbaler, nikada se nije ženio, a za Darom je odlepio. Dogovorili su se da će se viđati češće, ili će ona ići u Pariz, a i dolaziće i on kada nema obaveza prema klubu. Stalno su na vezi, gledaju se preko kamere, baš su poput zaljubljenih tinejdžera. Mislim da Dara ovih dana planira da ode u Francusku na tri dana kako bi bili jedno. Ono što joj se najviše dopada, osim što je lep i uspešan, jeste to da je ne guši. Ako tako ostane, oni će lepo funkcionisati, a daljina im ne može ništa. U današnje vreme, bar to nije problem.

Kako bi potvrdili ove priče, ekipa Stara je kontaktirala i Dau koja nije želela ni da potvrdi ni da demantuje navode:

- Ne želim da pričam o privatnom životu. Sve je kako treba, hvala na razumevanju - rekla je ona za Star.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Star)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.