IŠLI SU 100 NA SAT, DIREKTNO U NAS! Vozač autobusa krenuo na zeleno, kad je DŽIP sa DVOJE MLADIH izleteo iz ulice
Dve osobe su poginule, Foto: Printscreen / RTS

tragedija!

IŠLI SU 100 NA SAT, DIREKTNO U NAS! Vozač autobusa krenuo na zeleno, kad je DŽIP sa DVOJE MLADIH izleteo iz ulice

Tragedija je bila neizbežna

Objavljeno:

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila protekle noći oko 3.10, dve osobe su poginule, a dve su povređene, kada se džip zakucao u autobus gradskog prevoza. Prema rečima vozača autobusa, džip se nekontrolisano kretao velikom brzinom i tragedija je bila neizbežna.

- Džip se kretao ludačkom brzinom, po rečima našeg vozača minimum 100 kilometara na sat. Direktno se zakucao u naše vozilo. Vozač autobusa je regularno na semaforu krenuo na zeleno svetlo, kada se iz donje ulice pojavio džip. Sve se desilo u trenutku, nije bilo šanse da ga na neki način izbegne - rekli su iz privatnog prevoznika "Ćurdić".

Autobus je vozio na noćnoj liniji 32N, od Trga republike do Višnjice. Kako je ovo bio poslednji polazak u 3.00 iz Višnjice do centra grada, autobus je bio potpuno prazan i u njemu su samo bili vozač i kondukterka. Veća tragedija izbegnuta je baš zbog činjenice što u njemu nije bilo putnika.

Dve osobe su poginule
Dve osobe su poginule foto: Printscreen / RTS

- Vozač i kondukterka su bili sami u vozilu kada se dogodila saobraćajna nezgoda. On nije kriv i policija je to utvrdila na licu mesta. Srećom nisu zadobili teže telesne povrede, samo su ugruvani. Nakon detaljnih pregleda, oni su pušteni na kućno lečenje - rekli su iz firme "Ćurdić".

Oboje su pregledani u Urgentnom centru.

- Oboje su zbrinuti i pušteni kući na lečenje. U udesu nisu zadobili ozbiljnije povrede - rekli su nam iz Urgentnog centra.

Podsetimo, na licu mesta u putničkom vozilu poginuli su mladić (25) i 21-godišnja devojka.

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.