JEZIVO: Tinejdžer skupljao šljive, pa otišao kući da pozove devojku! Roditelji zatekli strašan prizor kad su se vratili
Foto: Dragan Kadić

TUGA

JEZIVO: Tinejdžer skupljao šljive, pa otišao kući da pozove devojku! Roditelji zatekli strašan prizor kad su se vratili

Njegovo telo našli su ukućani...

Objavljeno: 11:17h

M. O. iz sela Sibnica kod Sopota, koji se u nedelju uveče ubio pucnjem iz dedinog pištolja, najverovatnije je, prema rečima rođaka, sebi oduzeo život zbog ljubavnih problema.

Tinejdžer je pucao sebi u glavu u porodičnoj kući, a njegovo telo našli su ukućani, koji su nedaleko od kuće sakupljali šljive.

- Bio sam u dvorištu i odjednom sam čuo pucanj. Pomislio sam da je neko stariji ispalio metak, ali sam ubrzo saznao tragičnu vest - kaže Milovan Obradović, prvi komšija i rođak nastradalog tinejdžera.

Obradović dodaje da je dečakova porodica u tom trenutku sakupljala šljive nedaleko od kuće.

- Oni su isto čuli pucanj. U kuću je prvo došao njegov deda, koji ga je tražio, a pošto mu se unuk nije odazivao, pozvao je i svoju suprugu, kao i dečakove roditelje i sestru. Našli su ga u sobi, pucao je sebi u glavu – kaže rođak.

Na mesto tragedije odmah su došle policija i Hitna pomoć, ali tinejdžeru nije bilo spasa.

Odvezli su telo na sudsku medicinu. Strašna tragedija, nisam mogao ni da zamislim da će se ovo desiti – priča Obradović.

Kako kaže, po selu se priča da se mladi M. ubio zbog neuzvraćene ljubavi.

- On se zaljubio u neku devojku, ali ga je ona odbijala. Navodno, on je skupljao šljive sa svojima, ali se vratio kući da bi zvao tu devojku. Međutim, tada su se posvađali i uradio je šta je uradio. Pominje se i da je imao jedinicu iz nekog predmeta, pa da je učio da popravi – rekao je potreseni rođak.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.