PUCANJ U NAJBOLJEG OD NAS, PUCANJ JE U NAŠA SRCA! Sanja i kolege se POTRESNIM REČIMA oprostile od Miše Ognjanovića! SUTRA SAHRANA! (FOTO)
Foto: Instagram

poslednje zbogom

PUCANJ U NAJBOLJEG OD NAS, PUCANJ JE U NAŠA SRCA! Sanja i kolege se POTRESNIM REČIMA oprostile od Miše Ognjanovića! SUTRA SAHRANA! (FOTO)

Ovako su se žena i ćerka oprostile od njega!

Objavljeno: 12:12h

Advokat Dragoslav Miša Ognjanović koji je ubijen ispred zgrade na Novom Beogradu u subotu uveče, biće sahranjen sutra na Novom groblju.

Njegova žena, Sanja Papić, obavestila je danas umrlicom prijatelje i rodbinu o njegovom ispraćaju na večni počinak.

Sahrana je sutra
Sahrana je sutra foto: Printscreen

Od Ognjanovića su se oprostile i kolege iz kancelarije, kao i brojne druge kolege i prijatelji.

- Ostavio nas je dobar čovek, široke duše i velikog srca. Ne može de rečima opisati gubitak i tuga povodom njegove tragične smrti. Poslednji pozdrav dragom kolegi - napisao je u čitulji advokat Borivoje Borović.

- Pucnji u najboljeg od nas, pucnji su u naša srca. U ovim preteškim trenucima čujemo glas našeg nepokolebljivog Miše koji je uvek govorio da se mora dalje i bolje. Putuj veliki čoveče u večnost! Tvoj je nebeska sudbina - piše u tekstu koji su potpisale Ognjanovićeve kolege iz kancelarije.

Potresni oproštaj
Potresni oproštaj foto: Printscreen

Advokat Dragoslav Miša Ognjanović, inače branilac Luke Bojovića, ubijen je u subotu ispred svoje zgrade na Novom Beogradu. Prilikom napada lakše je povređen njegov sin Petar.

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.