DOK SU JOJ PUCALI U MUŽA U BEOGRADU, SANJA PAPIĆ OBJAVILA JE OVU DIRLJIVU FOTOGRAFIJU: Sudbina se okrutno poigrala sa ženom ubijenog advokata
Foto: Printscreen/Instagram

tragedija

DOK SU JOJ PUCALI U MUŽA U BEOGRADU, SANJA PAPIĆ OBJAVILA JE OVU DIRLJIVU FOTOGRAFIJU: Sudbina se okrutno poigrala sa ženom ubijenog advokata

Njih dvoje započeli su emotivnu vezu 2014. godine

Objavljeno:

Vest o smrti supruga advokata Dragoslava Ognjanovića nekadašnja misica Sanja Papić dočekala je u Hrvatskoj, gde se trenutno nalazi sa njihovom ćerkom. Kako saznajemo, Sanju je tragična vest ostavila u potpunom šoku i nije u stanju da govori.

Inače, Ognjanović je imao tri braka i troje dece. U pucnjavi u kojoj je sinoć ubijen poznati advokat ranjen je njegov najstariji sin Petar (22), kojeg je dobio iz prvog braka sa javnosti nepoznatom ženom.

Mladić je u pucnjavi zadobio povredu šake, i nakon ukazane pomoći u Urgentom centru pušten je kući.

Nakon kraha bračne zajednice u kojoj je dobio Petra, advokat se ponovo oženio, i to nekadašnjom mis "Plejboja", dvadeset godina mlađom Natalijom Mihić. Natalija i Miša venčali su se 2007. godine, a nakon dve godine dobili su sina. Međutim, njihov brak ubrzo je zapao u krizu i u septembru 2010. godine doneli su odluku da se razvedu.

Fotografija pre ubistva

Lara... my Lara ❤️

A post shared by Papic Sanja (@misssanjapapic) on

Inače, kako saznajemo, Ognjanović je tokom proteklih nekoliko meseci živeo u Novom Sadu, odakle je njegova supruga, nekadašnja misica Sanja Papić, a u Beograd je dolazio samo kada je imao obaveze. Neposredno pre ubistva, misica je na društvenoj mreži Instagram objavila fotografiju, na kojoj se igra sa ćerkicom.

Njih dvoje započeli su emotivnu vezu 2014. godine. Ubrzo su otpočeli zajednički život, a nakon tri godine dobili su i dete.

Izgovorili su sudbonosno "da" u avgustu 2017. godine u Parizu, a Sanja, koja je 23 godine mlađa od njega, se 30. oktobra iste godine porodila u Beogradu i na svet donela ćerku kojoj su dali ime Lara.

#ourkumoviarebetterthenyours ?

A post shared by Papic Sanja (@misssanjapapic) on

Mogu samo da kažem da je ovo Mišin i moj najveći poklon u životu. Oduvek sam maštala o složnoj porodici u kojoj vlada ljubav. Ako se ta porodica proširi i bude još veća biće divno. Miša ima dva sina tako da je naša beba već bogata jer ima dva divna brata - pričala je Sanja za domaće medije tokom trudnoće.

Sanja je svojevremeno govorila o svom partneru koji je dve decenije stariji od nje.

- Miša me je fascinirao kao kompletna ličnost, a razlika u godinama samo je prednost u našoj vezi. Oduvek sam želela da se ušuškam uz zrelog muškarca. Teorije zrelog muškarca su veoma površne u današnje vreme. Miša i ja gradimo zajednički život i tu dela stupaju na snagu- izjavila je Sanja za magazin "Story".

Ognjanović je likvidiran sinoć ispred zgrade na Novom Beogradu, a u pucnjavi je ranjen i njegov sin. Policija intenzivno traga za napadačima.

(Espreso.co.rs / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.