UBIJENI ADVOKAT ĆE BITI SAHRANJEN U SREDU: Na poslednji ispraćaj Miše dolazi i njegova bivša žena - Plejboj zečica!
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

poslednji pozdrav

UBIJENI ADVOKAT ĆE BITI SAHRANJEN U SREDU: Na poslednji ispraćaj Miše dolazi i njegova bivša žena - Plejboj zečica!

Miša i Natalija venčali su se 2007. godine

Objavljeno:

Advokat Dragoslav Miša Ognjanović (57) koji je preksinoć ubijen na Novom Beogradu, biće sahranjen u sredu 13:30 na Novom groblju u Beogradu, rekli su za ALO! njegovi prijatelji.

Kako saznajemo, sahrani će osim njegove sadašnje supruge, misice Sanje Papić, prisustvovati i njegova druga žena, Natalija Mihić, bivša Plejboj zečica.

Sa njom Miša ima maloletnog sina Mihajla, a razveli su se pre nekolko godina. Natalija nakon ubistva bivšeg supruga nije želela da priča za medije. Ona i Miša su se venčali 2007. godine i iz te veze su dobili sina. Ona je bila mis Plejboja 2004. godine i imala je veoma uspešnu karijeru. Nekada je bila među 10 najlepših žena sveta. Nakon razvoda sa Mišom u septembru 2010. posvetila se odgoju njihovog sinčića koji ima autizam.

NE PROPUSTITE

UBISTVO OGNJANOVIĆA NIJE SAMO UDAR NA ADVOKATURU VEĆ I NA PRAVNU DRŽAVU: Advokati jednoglasni, traže pravdu!

BIO NA ŠARANOVIĆEVOJ LISTI ZA ODSTREL? Da li je ubijeni advokat Luke Bojovića nova žrtva KRVAVOG OBRAČUNA dva crnogorska krimi klana?

STRAŠNA SLIKA SANJE PAPIĆ IZ NOĆI KAD SU JOJ UBILI MIŠU: Crna fotografija, bebino stopalo... KOLIKO JE TO UŽASNO!

Posle braka sa njom, Miša je uplovio u braku sa Sanjom sa kojom je dobio ćerkicu Laru. Inače, osim što je Ognjanović važio za dobrog advokata krivičara, važio je i za velikog miljenika žena. Iz prvog braka ima sina Petra (26) koji je ranjen u sačekuši, prilikom koje je ubijen njegov otac.

(Espreso.co.rs/Alo!)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.