ČUO JE STRAVIČNO ZAPOMAGANJE! Kontaktirali smo ČOVEKA koji je spasao DEDU JELENE ĐOKOVIĆ! EVO ŠTA NAM JE REKAO
Foto: Printscreen/ TV Prva

NIJE MU BILO SVEJEDNO

ČUO JE STRAVIČNO ZAPOMAGANJE! Kontaktirali smo ČOVEKA koji je spasao DEDU JELENE ĐOKOVIĆ! EVO ŠTA NAM JE REKAO

Radisavljevića je pronašao direktor Komunalnog preduzeća Vladimir Stajić, koji je kako kaže, čuo zapomaganje

Objavljeno:

Milosav Radisavljević (78) iz Ljiga, deda Jelene Đoković, pronađen je u kukuruzištu pored Ljiga nakon pokušaja otmice.

Kako javlja "Glas zapadne Srbije", njega su pronašli električari koji su radili na popravci niskonaponske mreže. Da je reč o pokušaju otmice i potom ucene da bi se platio otkup potvrdio je predsednik opštine Ljig Dragan Lazarević.

Pronašli smo ga vezanog lisicima za betonsku banderu u kukuruzištu odakle je dozivao u pomoć. Tu je slučajno prolazio direktor Komunalnog preduzeća Vladimir Stajić koji je čuo zapomaganje i priskočio u pomoć. Kontaktirali smo već nekoliko puta njegovu ćerku Veru Mitić, Novakovu taštu, koja se trenutno nalazi u Monte Karlu, i koja nam je rekla da njenom bratu stižu poruke u kojima se traži dva miliona evra za otkup - rekao je Lazarević za lokalne medije.

Redakcija Espresa je kontaktirala tehničkog direktora Komunalnog preduzeća, Vladimira Stajića, ali on nije bio raspoložen za razgovor.

Sve što sam imao da kažem, ja sam rekao. Nemam ništa da dodam, i ne želim da pričam sa novinarima o tome, rekao je Stajić odlučno.

Podsećamo, kako se kasnije ispostavilo, reč o pokušaju otmice oca Vere Mitić, tašte najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića, a policija je saopštila detalje zločina.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Ljigu pronašli su jutros osamdesetogodišnjeg muškarca koji je bio vezan za metalnu konstrukciju, a na sebi nije imao nikakvih vidljivih povreda. Policija je odmah obavila razgovor sa pronađenim muškarcem, koji je tom prilikom izjavio da su jutros oko 3 sata u njegovu kuću ušla dvojica maskiranih razbojnika koji su mu iz novčanika uzeli oko 26.000 dinara i jedan mobilni telefon, a zatim su ga izveli iz kuće i vezali za dalekovod koji se nalazi u blizini kuće. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova o svemu su obavestili Više javno tužilaštvo u Valjevu i intenzivno tragaju za počiniocima - saopšteno je iz policije.

Radisavljevića je pronašao direktor Komunalnog preduzeća Vladimir Stajić, koji je čuo zapomaganje.

Kako je izjavio predsednik opštine Ljig, Dragan Lazarević, otmičari su tražili otkup od 2 miliona evra.

Pogledajte bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.