DETALJI OTMICE DEDE JELENE ĐOKOVIĆ: U tri ujutru su mu upali u kuću maskirani razbojnici!
Foto: Reuters

POlicija objasnila

DETALJI OTMICE DEDE JELENE ĐOKOVIĆ: U tri ujutru su mu upali u kuću maskirani razbojnici!

Milosav Radisavljević je pronađen vezan za betonsku banderu u okolini Ljiga, a reč je o pokušaju otmice i iznude plaćanja otkupa

Objavljeno: 13:45h

Srbiju je šokirala vest da je pokušana otmica dede Jelene Đoković.

Milosav Radisavljević iz Ljiga, pronađen je u četvrtak u kukuruzištu vezan lisicama za betonsku banderu odakle je dozivao u pomoć.

Kako se kasnije ispostavilo, da je reč o pokušaju otmice oca Vere Mitić, tašte najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića, a policija je saopštila detalje zločina.

- Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u LJigu pronašli su jutros osamdesetogodišnjeg muškarca koji je bio vezan za metalnu konstrukciju, a na sebi nije imao nikakvih vidljivih povreda. Policija je odmah obavila razgovor sa pronađenim muškarcem, koji je tom prilikom izjavio da su jutros oko 3 sata u njegovu kuću ušla dvojica maskiranih razbojnika koji su mu iz novčanika uzeli oko 26.000 dinara i jedan mobilni telefon, a zatim su ga izveli iz kuće i vezali za dalekovod koji se nalazi u blizini kuće. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova o svemu su obavestili Više javno tužilaštvo u Valjevu i intenzivno tragaju za počiniocima - saopšteno je iz policije.

Radisavljevića je pronašao direktor Komunalnog preduzeća Vladimir Stajić, koji je čuo zapomaganje.

Kako je izjavio predsednik opštine Ljig, Dragan Lazarević, otmičari su tražili otkup od 2 miliona evra.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.