OVO RADE ONI KOJI SU MNOGO NERVOZNI: Priveden novinar STEFAN CVETKOVIĆ! SVE VREME JE SNIMAO, A EVO ŠTA JE PORUČIO! (VIDEO)
Foto: Printscreen Facebook / Stefan Cvetkovic

išao je uživo

OVO RADE ONI KOJI SU MNOGO NERVOZNI: Priveden novinar STEFAN CVETKOVIĆ! SVE VREME JE SNIMAO, A EVO ŠTA JE PORUČIO! (VIDEO)

On je sve vreme držao telefon i snimao celo privođenje, kao i policajca koji je "došao po njega"

Objavljeno: 15:06h

Novinar, Stefan Cvetković, koji je sredinom prošlog meseca nestao pa je pronađen, nedavno je i pretučen u kafiću u centru Bele Crkve.

Naime, na njega je metalnom šipkom udario lokalni narko-diler, koji je pred istražnim organima već bio osuđivan zbog pretnji Cvetkoviću.

Cvetković je pre tri sata okačio na svoj Fejsbuk profil snimak koji je u tom trenutku sniman uživo, a na kome se vidi njegovo privođenje.

On je sve vreme držao telefon i snimao celo privođenje, kao i policajca koji je "došao po njega".

- Policija pokušava da mi stavi lisice na ruke, pri tome, nemam svojstvo ni osumnjičenog, ni bilo šta, ali očigledano nekima smeta sloboda govora, javnost i ukazivanje na kriminalna čuinjena. Pri tome, nisu uhapsili onoga ko je pokušao da me ubije i svi se oni nalaze na slobodi i pokušavaju mene da uhapse. Ja sam spreman za to i veliki pozdrav, a mislim da sve ovo rade neki i izdaju naloge jer su mnogo nervozni. Ja se nadam da to neće proći i da će država uspeti da se spasi kriminala, pozdrav, rekao je Cvetković neposredno pre privođenja.

Podsetimo, Stefan Cvetković je nestao sredinom prošlog meseca i pojavio se nakon dva dana, tvrdeći da je kidnapovan. U potragu za Cvetkovićem bili su uključeni pripadnici Žandarmerije, BIA, kriminalističke policije, ronioci, a angažovana su i dva helikoptera Ministarstva unutrašnjih poslova.

Međutim, Osnovno javno tužilaštvo u Vršcu i Više javno tužilaštvo u Pančevu su protiv novinara iz Bele Crkve pokrenuli istragu i podigli krivičnu prijavu zbog lažnog prijavljivanje otmice.

Pogledajte bonus video:

(Espreso.co.rs )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.