NAPAO GA ISTI ČOVEK KAO 2015. GODINE: Uhapšeni Srđan Zlatanović (39), već hapšen zbog nasilja nad Cvetkovićem!
Foto: media centar

užas!

NAPAO GA ISTI ČOVEK KAO 2015. GODINE: Uhapšeni Srđan Zlatanović (39), već hapšen zbog nasilja nad Cvetkovićem!

Nakon prebijanja, policija je danas uhapsila Srđana Zlatanovića (39) jer se sumnjiči da je novinara Stefana Cvetkovića iz Bele Crkve udario aluminijumskom štakom po glavi...

Objavljeno: 10:24h

Stefan Cvetković, novinar koji je tvrdio da je kidnapovan pre skoro mesec dana, sinoć je objavio veoma uznemirujuću fotografiju iz bolnice.

Stefanu je razbijena arkada, a slika je nastala u ambulanti.

On je uz ovu fotografiju poručio ovo:

- Velika je sila kojoj se suprotstavljam ali je veća svetinja koju branim! Mene možete da ubijete ali istinu NE!

Stefan Cvetković
Stefan Cvetković foto: Facebook

Nakon prebijanja, policija je danas uhapsila Srđana Zlatanovića (39) jer se sumnjiči da je novinara Stefana Cvetkovića iz Bele Crkve udario aluminijumskom štakom po glavi nakon čega je novinar otišao u Rumuniju iz bezbednosnih razloga.

Srđan je već bio osuđivan zbog napada na novinara 2015. godine.

Podsetimo, Stefan Cvetković je nestao sredinom prošlog meseca i pojavio se nakon dva dana, tvrdeći da je kidnapovan. U potragu za Cvetkovićem bili su uključeni pripadnici Žandarmerije, BIA, kriminalističke policije, ronioci, a angažovana su i dva helikoptera Ministarstva unutrašnjih poslova.

Cvetkoviću je kako je više puta istakao i ranije prećeno zbog novinarskog rada, često od strane lokalnih zvaničnika. Jednom prilikom je njegov telefon polomljen, a u drugom slučaju mu je oštećen auto pošto su ga lokalni zvaničnici obeležili “legitimnom metom” i “stranim plaćenikom”.

Međutim, Osnovno javno tužilaštvo u Vršcu i Više javno tužilaštvo u Pančevu su protiv novinara iz Bele Crkve pokrenuli istragu i podigli krivičnu prijavu zbog lažnog prijavljivanje otmice.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.