Izrešetan pretrčao ulicu, pa pao između zgrada: Ovo je mladić koji je izrešetan na Vidikovcu (FOTO)
Foto: Printscreen/Facebook/Balkanski navijaci

užas

Izrešetan pretrčao ulicu, pa pao između zgrada: Ovo je mladić koji je izrešetan na Vidikovcu (FOTO)

Pucnjava je prijavljena MUP-u oko dva sata posle ponoći

Objavljeno:

Ognjen Ikač (22) ubijen je na Vidikovcu u noći između subote i nedelje. Krvavi obračun odigrao se kod ugostiteljskog objekta u Ulici patraijarha Joanikija. Ubica je uspeo da pobegne, a policija je razgovarala sa muškarcem koji je, navodno, uspeo da umakne napadaču.

Pucnjava je prijavljena MUP-u oko dva sata posle ponoći.

- U 1.45 na Vidikovačkom vencu ispred ugostiteljskog objekta, N. N. lice je ispalilo više hitaca u drugu osobu koja je podlegla povredama u Urgentnom centru - rekli su u Birou za saradnju s medijima.

Lokal u kojem je sukob navodno započeo, juče je bio zapečaćen. Prema rečima očevidaca, ubica je na mladića pucao više puta. Ranjen, uspeo je da pretrči ulicu i izbegne rafale, ali se srušio između zgrada.

- Pao je na stepenicama, jaukao i dozivao pomoć. Bilo je strašno. Čuli smo da neko još puca. Polegali smo od straha! Neko je u međuvremenu pozvao Hitnu i oni su ga odneli - opisuju događaj stanari okolih zgrada koji su s prozora videli jezive scene.

Iz Hitne su potvrdili da su u Urgentni prevezli osobu sa prostrelnim ranama - po vratu i nogama. Žitelji su potvrdili da su čuli buku, potom i sirene.

- Prvo sam pomislila da se nešto dešava u mom stanu i da moja deca prave buku. Međutim, ispostavilo se da je mladić povređen tu, ispred ulaza. Za jednog sam čula da je pokušao da uđe kod devojke u stan. Mi nismo nikom otvarali - prokomentarisala je jedna stanarka zgrade.

Prema nepotvrđenim informacijama, muškarac M. T, koji je bio u društvu ubijenog, pobegao je s lica mesta. On je navodno pokušao da se sakrije od napadača u obližnjoj zgradi. Zvonio je ljudima na interfon, ali većina njih nije otvarala vrata. Sumnja se da je nasilno hteo da uđe u jedan od stanova pri čemu se sukobio sa devojkom M. D. koja tu živi. Nezvanično, reagovala je i policija koja utvrđuje njegovu povezanost sa spornim događajem.

Inače, ova pucnjava se odigrala pored kafića gde je krajem februara ubijen Petar Arsić (38).

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.