CEO ČAČAK PLAČE ZA NJIMA Danas Dan žalosti zbog pogibije četvoro mladih na Ibarskoj magistrali
Foto: Kurir

TUGA DO NEBA

CEO ČAČAK PLAČE ZA NJIMA Danas Dan žalosti zbog pogibije četvoro mladih na Ibarskoj magistrali


Stravična saobraćajna nesreća

Objavljeno:

Lokalna samouprava Čačka proglasila je danas dan žalosti, zbog saobraćajne nesreće koja se dogodila u okolini tog grada u kojoj je poginulo četvoro radnika čačanske firme "Kamelija", a dvoje teško povređeno.

Saobraćajana nesreća dogodila se pre dva dana kada su na Ibarskoj magistrali, u mestu Mojsinje kod Čačka, poginuli Bojan Lazović (24), Ivana Joković (33), Milija Paunović (21) i njegov brat Petar Paunović (24).

Još dve radnice firme "Kamelija", J. S. (28) i G. S. (36), zadobile su teške povrede u toj saobraćajnoj nesreći i nalaze se u čačanskoj bolnici.

Oni su nastradali kada su se iz firme vraćali kući nakon druge smene.

Prema podacima policije, do saobraćajne nesreće je došlo kada je vozač "škode", čačanskih registarskih oznaka, udario putničko vozilo marke "jugo" koje se kretalo ispred njega u istom smeru, nakon čega je prešao u levu kolovoznu traku i udario u prednji deo drugog putničkog vozila marke "audi", kragujevačkih registarskih oznaka koje se kretalo iz suprotnog smera.

Od siline udara "audi", u kome su se nalazili putnici koji su poginuli, je "sleteo" u kanal, dok se vozilo "škoda" okrenulo na kolovozu i udarilo u "juga" koji je "sleteo" van puta i udario u metalnu ogradu.

Čačanska policija saopštila je da je vozač "škode" N. J. (39) iz sela Mojsinje kod Čačka uhapšen, zbog sumnje da je izvršio teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

BONUS VIDEO: Ko je ubio Olivera Ivanovića?

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.