PORODIČNA TRAGEDIJA: Suprug je tukao pred ĆERKOM, a njen UJAK je uradio nešto STRAVIČNO!
Foto: Profimedia

nasilje u porodici

PORODIČNA TRAGEDIJA: Suprug je tukao pred ĆERKOM, a njen UJAK je uradio nešto STRAVIČNO!

Nenad je pijan, iz čista mira, napao svoju suprugu. Davio ju je, tukao i šutirao i nazivao je pogrdnim imenima. I sve to pred očima njihove maloletne ćerke.

Objavljeno: 08:16h

Nenad M. (34) iz Valjeva uhapšen je nakon što je brutalno pretukao svoju suprugu pred ćerkom (13) i pretio da će je ubiti.

Kako saznaje "Blic" , Nenad je pijan, iz čista mira, napao svoju suprugu. Davio ju je, tukao i šutirao i nazivao je pogrdnim imenima. I sve to pred očima njihove maloletne ćerke.

- Tukao ju je, dok ju je udarao ponavljao je da će je ubiti, da će uraditi isto što i njen ujak njenoj ujni - kaže izvor „Blica“ upoznat s istragom.

Prema našim saznanjima, ujak pretučene žene je Žarko Mišković koji je početkom aprila ubio suprugu Gordanu, a zatim presudio sebi.

Ovaj brutalni zločin surovi napadač iskoristio je kao užasavajući način da preti svojoj supruzi naočigled njihove maloletne ćerke.

Kako je „Blic“ pisao, ubica iz Ostružnice upucao je svoju ženu pre samo mesec dana, i to naočigled žrtvine majke Grozdane (84) i sestre Ljiljane (60).

- Bila sam u kući kada se začuo pucanj. Odmah sam s majkom potrčala kod sestre u drugu sobu. Čim smo ušle, Žarko je uperio pištolj prema nama. Potom je nišanio meni u glavu, ali se u poslednjem trenutku predomislio. Sećam se da je ćutao i samo nas gledao, a sekund kasnije je opalio. Ni sama ne znam zašto nas nije ubio. Nešto mu je očigledno kvrcnulo u glavi, pa je na kraju sebi pucao u slepoočnicu - pričala je nakon stravičnog ubistva Ljiljana.

Kako je ispričala, Gordana je godinama trpela muževljevo maltretiranje.

- Gordana je imala težak život, ali se nikada nije previše žalila! Gledala je da ide samo napred. Trpela je Žarka koliko je mogla. Znala je da prećuti svađu i batine, jer je išla samo napred i nije se osvrtala. Svađali su se i mirili, zbog toga ga i nije prijavljivala policiji. Međutim, Žarko je postao nepodnošljiv. Kada je našao drugu ženu, stavljena je tačka na njihovu vezu. Gordana nije mogla da mu oprosti prevaru, pa je 15 dana pre zločina otišao od kuće. Kobnog dana se samo dovezao i bez ijedne reči pucao Gordani u grudi - rekla je.

Prema njenim rečima, Žarko je posle te afere želeo da se pomiri sa Gordanom, ali ona ga više nije želela.

- Jednostavno je došao s namerom da napravi zlo, a to je i učinio! On nije želeo razgovorom da reši probleme s mojom sestrom, nego je i sad uradio po svome - kazala je ona.

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.