DEČAK JE GODINAMA TRPEO TORTURU: Uhapšen MONSTRUM iz Pančeva koji je zlostavljao svog sina!
Foto: Profimedia

jeziv slučaj

DEČAK JE GODINAMA TRPEO TORTURU: Uhapšen MONSTRUM iz Pančeva koji je zlostavljao svog sina!

Užasnut tinejdžer je godinama krio torturu koju prolazi jer mu je otac pretio da će ubiti njegovu majku, sestru, babu i dedu

Objavljeno: 08:17h

Aleksandar G. (56) iz Pančeva uhapšen je jer je obljubio svog sina kada je dečak imao 13 godina.

Kako je istragom otkriveno, otac je i godinama nakon toga nastavio da zlostavlja dečaka koji sada ima 17 godina.

Kako saznaje "Blic", Aleksandar G. uhapšen je u velikoj akciji Ministarstva unutrašnjih poslova, a sumnja se da je svog sina prvi put silovao pre četiri godine, međutim, kako je dečak ispričao policajcima, otac je i nakon toga nastavio da ga dodiruje po polnom organu.

Dečak je ispričao da je godinama trpeo torturu i prolazio kroz pakao jer ga je otac zlostavljao i insistirao da ga dodiruje.

Kako nezvanično saznaje "Blic", otac monstrum je dečaka nedavno terao da gleda kako on siluje psa! Užasnut tinejdžer je godinama krio torturu koju prolazi jer mu je otac pretio da će ubiti njegovu majku, sestru, babu i dedu sa kojima žive ukoliko ikome otkrije šta se dešava iza zatvorenih vrata.

Aleksandar G. uhapšen je u velikoj akciji Ministarstva unutrašnjih poslova, u saradnji sa nadležnim tužilaštvima, u cilju suzbijanja krivičnih dela izvršenih protiv polne slobode i protiv braka i porodice. Tokom akcije uhapšena 41 osoba.

Osumnjičeni se terete da su izvršili krivična dela obljuba nad detetom, nedozvoljene polne radnje, nasilje u porodici, polno uznemiravanje, zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica…

Protiv 55 osoba podnete su krivične prijave u redovnom postupku, dok su dve osobe uhapšene po prethodno raspisanim potragama zbog ovih krivičnih dela.

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.