GROM UBIO DEVOJČICU: Poginula učenica petog razreda osnovne škole u Prnjavoru
Devojčicu je pogodio grom, Foto: AP

tragedija!

GROM UBIO DEVOJČICU: Poginula učenica petog razreda osnovne škole u Prnjavoru

Tragedija se dogodila u petak oko 18 časova

Objavljeno: 07:57h

Jedanaestogodišnja Dobrinka S., učenica petog razreda osnovne škole, poginula je od udara groma nadomak svoje porodične kuće u prnjavorskom selu Otpočivaljka.

Tragedija se dogodila u petak oko 18 časova, a uviđaj su izvršili pripadnici PS Prnjavor, koji su konstatovali da nema elemenata krivičnog dela.

Kako "Novosti" saznaju, devojčica je krenula za ocem Nedeljkom po salatu u obližnji plastenik. Nameravali su da pripreme večeru posle obavljenog posla u susednom selu.

- Međutim, u nastaloj grmljavini, grom je direktno pogodio malenu Dobrinku i na njoj spalio kompletnu odeću - kaže naš izvor, upućen u ovu nesreću koja je šokirala Prnjavor.

Devojčica je izdahnula ocu na rukama. Uzalud su prisutni pokušavali da je ožive zatrpavanjem i posipanjem zemljom. Ubrzo je pristigla i ekipa Hitne pomoći iz Prnjavora, ali Dobrinki S. nije bilo spasa.

- Grom je direktno pogodio devojčicu, pa otac, koji je bio samo dva metra udaljen od kćerke, nije zadobio nikakve povrede. Međutim, shvativši kakva ga je nesreća pogodila, a reč je o teškom srčanom bolesniku koji je pre nekoliko meseci prebrodio infarkt, ubrzo mu je pozlilo, pa je kolima Hitne pomoći prebačen u prnjavorski dom zdravlja. Posle višesatnog ukazivanja pomoći, na lični zahtev pušten je kući - dodaje naš izvor.

SAHRANA

Mala Dobrinka biće sahranjena sutra u svom selu, a ovdašnji portal "Prnjavor info" organizovao je akciju prikupljanja novca za kupovinu sanduka i ostale troškove sahrane. Akcija je, kako saznajemo, naišla na veliko razumevanje Prnjavorčana.

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.