ODNEO SI SVE MOJE, ČEKALA SAM TE, NISI IZAŠAO! Potresnim rečima se devojka ubijenog Luke oprostila od svoje ljubavi (FOTO)
Foto: Printscreen facebook

tuga!

ODNEO SI SVE MOJE, ČEKALA SAM TE, NISI IZAŠAO! Potresnim rečima se devojka ubijenog Luke oprostila od svoje ljubavi (FOTO)

Ona se od njega oprostila potresnom porukom na društvenim mrežama

Objavljeno: 08:47h

Tridesetsedmogodišnji Luka Radulović, široj javnosti poznatiji kao vozač bentlija koji je presekao predsedničku kolonu vozila na Topčideru, ubijen je noćas u Crnogorskoj ulici, u centru Beograda.

Samo par sati pre ubistva objavljivao je slike iz noćnog provoda, a bio je u društvu svoje devojke.

Ona se od njega oprostila potresnom porukom na društvenim mrežama:

- Čekala sam te dva sata ispred Urgentnog centra, nisi izašao. Odneo si sve moje sa sobom, ceo moj život, svu moju ljubav. Otišao si kao srećan čovek, jer je za tebe sreća bila da budem uz tebe. Ostavio si me samu u ovom surovom svetu i ne znam hoću li biti jaka kao što sam za sve u životu bila. Ovo je jedna večnost! Voleću te uvek i do kraja! Moj Lule, moje sve! - napisala je ona na Fejsbuku.

foto: Printscreen facebook

Luka Radulović (37), koji je noćas ubijen u Beogradu, pre mesec dana se nagodio sa Tužilaštvom za organizovani kriminal da za kaznu od tri godine zatvora prizna krivicu za dilovanje kokaina.

Njemu je nakon toga ukinut pritvor, pa je pušten da na slobodi čeka izvršenje zatvorske kazne.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.