OVO JE MESTO GDE JE UBIJEN LUKA RADULOVIĆ: U toku je uviđaj, sve vrvi od forenzičara i policije! (VIDEO)
Foto: Jelena Rafailović, Facebook

ispod brankovog mosta

OVO JE MESTO GDE JE UBIJEN LUKA RADULOVIĆ: U toku je uviđaj, sve vrvi od forenzičara i policije! (VIDEO)

Još se ne zna koliko je hitaca ispaljeno u Radulovića

Objavljeno: 08:47h

Na mestu ubistva Luke Radulovića, koje se dogodilo u pivnici u Crnogorskoj ulici ispod Brankovog mosta, u toku je uviđaj, a čitavo mesto vrvi od forenzičara i policije.

U ovom trenutku istražni organi uzimaju video-snimke nadzornih kamera sa okolnih zgrada, a kako Kurir nezvanično saznaje pretpostavlja se da je automobil kojim je ubica došao u pivnicu bio parkiran ispred pa bi snimci možda mogli da otkriju o kojem je vozilu reč, a možda i broj tablice.

Zasad se ne zna koliko je tačno hitaca ispaljeno u Radulovića, a prema prvim informacijama ubica mu je posle kraće svađe pucao u stomak i odmah potom se dao u beg. Moguće je da je "pucač" imao i pomagača koji ga je možda dovezao u pivnicu ili došao po njega posle svega što se noćas dogodilo.

Komšija čuo hice

Jedan od komšija, koji se zatekao u blizini mesta ubistva, ispričao je da je načuo da je ubijeni Radulović stajao za šankom u trenutku kada je ubica pucao u njega kao i da je sinoć radio jer je u pivnici bila privatna žurka koju je obezebeđivao.

- Čuo sam 3-4 hica, nisam siguran... a onda je nastala cika i vriska - ispričao je komšija uznemiren sinoćnim događajem.

Podsetimo, ubijeni Luka Radulović javnosti je postao poznat pošto je bentlijem u septembru prošle godine presekao predsedničku kolonu vozila na Topčideru. Uhapšen je mesec dana kasnije u jednoj prestoničkoj kockarnici pod sumnjom da je trgovao narkoticima.

foto: Jelena Rafailović

Radulović je u trenutku ubistva bio na slobodi, pošto je u martu sklopio sporazum o priznanju krivice za drogu sa Specijalnim tužilaštvom. Naime, Radulović se pre mesec dana nagodio sa Tužilaštvom za organizovani kriminal da za kaznu od tri godine zatvora prizna krivicu za dilovanje kokaina.

foto: Jelena Rafailović

Njemu je nakon toga ukinut pritvor, pa je pušten da na slobodi čeka izvršenje zatvorske kazne. Prema sporazumu, koji je presudom potvrdio i Specijalni sud, Radulović je priznao da je 25. oktobra preprodao 116 grama kokanina, nakon čega je uhapšen, dok je u njegovom stanu pronađeno još 0,25 grama kokaina. Sporazum s Radulovićem potvrđen je 9. marta posle čega mu je ukinut pritvor.

!

(Espreso.co.rs / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.