BEČIO SE NA MENE, ZVAO ME PSIHOPATOM: Radulović otkrio detalje sa suđenja sa Andrejem Vučićem!
Foto: Dado Đilas, Marina Lopičić

BEZ DLAKE NA JEZIKU!

BEČIO SE NA MENE, ZVAO ME PSIHOPATOM: Radulović otkrio detalje sa suđenja sa Andrejem Vučićem!

- Na ročištu je pokušao da negira da je javna ličnost i da je funkcioner i predstavio se kao anonimno, privatno lice - kazao je Radulović
Objavljeno: 15:20h

Pljačkašku privatizaciju Vršačkih vinograda sprečio sam dok sam bio ministar privrede u Vladi Srbije, a dojave o tome šta se desilo u Vršačkim vinogradima je Ministarstvo privrede dobilo od zaposlenih. Odmah sam pokrenuo istragu i oformio Radnu grupu koja je istraživala navode zaposlenih da je Predrag Mali sa svojom firmom bio konsultant Kineza i da je Andrej Vučić bio sa njim.

Na osnovu izveštaja Radne grupe podneo sam krivičnu prijavu protiv svih lica i poništio privatizaciju Vršačkih vinograda. Tu krivičnu prijavu sam poslao elektronskom poštom Aleksandru Vučiću i zatim mu u njegovom kabinetu i predao u ruke. Samo je ćutao i gledao u pod.

Tužilaštvo nije procesuiralo krivičnu prijavu. Slično kao i za ličnu kartu, za narko-tržište u Srbiji ili za sukob sa žandarmerijom na Paradi ponosa. Ništa.

Elem, danas na sudu je Andrej Vučić izjavio da mu je Predrag Mali samo poznanik, pa se onda ispravio i priznao da mu je prijatelj. Zatim je Andrej Vučić rekao da ne zna ništa o Vršačkim vinogradima i da nema pojma čime se Predrag Mali bavi. Andrej Vučić je rekao i da nikada nije sreo Kineza koji je trebalo da kupi Vršačke vinograde i da nikada sa Predragom Malim nije bio u poslovnim kombinacijama. I to nisu jedine neistine koje je danas izneo u sudnici.

foto: Fonet

Na ročištu je pokušao da negira da je javna ličnost i da je funkcioner i predstavio se kao anonimno, privatno lice. Pokušao je da sakrije da je u Nadzornom odboru Udruženja osiguravača rečenicom da je to “privatno” udruženje. Zatim je priznao da u Udruženju ima i osiguravajućih društava sa državnim kapitalom. Otkrio je da je u Izvršnom odboru SNS-a. Priznao je i da je bio u upravnom odboru KK Crvena Zvezda.

Na ročištu se Andrej Vučić bečio i na mene i na mog advokata. Vređao, optuživao, a onda lagao da nije vređao. Iz načina govora je jasno da su braća. Pokušao je da mi se unese u lice, isprovocira, nazvao me „psihopatom“ i rekao „da majka takvog lažova ne rađa dva puta“. Kada sam ukazao sudiji na uvrede, rekao je da to nije rekao. Laž im je izgleda porodični posao.

Na Andrejevu nesreću, uvrede je čula devojka koja je sedela u sudnici. Kad je sudija rekla da ih ni ona nije čula i pitala da li je još neko čuo, devojka se javila i potvrdila da je čula. Nije bilo druge, nego da se sve unese u zapisnik. Kad je postalo jasno da tužilac laže, umešala se njegova advokatica, supruga ministra Lončara, i objasnila da u stvari ona konsultovala sa svojim klijentom i da se njen klijent nije obraćao meni.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.