"KAKO SU MUŠKARCI OD 50 GODINA MOGLI DA DONESU TAKVE ODLUKE?" Meštanima sela Luka ništa nije jasno
Policijska potraga, Foto: Kurir

POTRAGA ZA TELOM DANKE ILIĆ

"KAKO SU MUŠKARCI OD 50 GODINA MOGLI DA DONESU TAKVE ODLUKE?" Meštanima sela Luka ništa nije jasno

Građani najviše komentarišu kako je sve to moglo da se dogodi

Objavljeno:

U Banjskom Polju i dalje traje intenzivna potraga za telom Danke Ilić. Brojne policijske snage su na terenu, a centar potrage je na deponiji za koju je ministar Bratislav Gašić rekao da ih je na nju jedan od uhapšenih doveo i rekao da su tu bacili Dankino telo.

Juče celog dana kopali su bageri na toj deponiji. Prvo je raščišćena šuma, pa su krenuli sa kopanjem. Međutim, kada padne mrak tu nema ulične rasvete, pa su se mašine sinoć povukle i ostalo je da dežura patrolno vozilo. Sada se vraćaju mašine i nastavljaju pretraživanje.

Budući da se sumnja da su uhapšeni prebacili telo na drugu lokaciju, potraga se odvija i u selu Luka odakle jedan od uhapšenih.

1 / 3 Foto: Nemanja Nikolić

U Boru od juče građani pale sveće i ostavljaju igračke za malu Danku.

„Ništa nije bilo organizovano, krenulo je sponatno, građani su počeli da dolaze i iskazuju žalost zbog smrti devojčice. Sve više je upaljenih sveća, nije bilo gužve ali stalno je neko dolazio, ostavljali su igračke, sveće, Barbike za Danku“.

1 / 3 Foto: Kurir

Građani najviše komentarišu kako je sve to moglo da se dogodi, budući da je krenulo od neke vrste događaja u saobraćaju. Oni se pitaju kako su dva muškarca od 50 godina doveli do takve situacije koja je sada okarakterisana kao teško ubistvo, a vozili su 20 km na sat, pa još telo ostavili na deponiji.

Meštani ne mogu da razumeju kako je moglo da dođe do toga i kako su mogli da donesu takve odluke.

Bonus video:

02:34

MISLIM DA JE TELO IPAK SKRIVENO Sudski veštak: Pitanje šta će obdukcija pokazati, a ako je na otvorenom postoji i OVA MOGUĆNOST

(Espreso / N1 / Gordana Bjeletić / Prenela: A.P)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.