OVAKO JE OTKRIVENO DA JE DANKA U BELOJ "PANDI": Major policije objasnila ŠTA JE MAJKA prvo primetila
Bojana Otović Pjanović, Foto: Printscreen/TV Pink

DETALJI

OVAKO JE OTKRIVENO DA JE DANKA U BELOJ "PANDI": Major policije objasnila ŠTA JE MAJKA prvo primetila

Već drugog dana utvrđeno je da se belo vozilo “panda” kretalo tuda

Objavljeno: 11:08h

Major policije Bojana Otović Pjanović komentarisala je u emisiji "Četvrtkom u 9" na "RTS" slučaj ubistva Danke Ilić. Na početku je izjavila saučešće članovima porodice ubijene devojčice i zahvalila im na saradnji sa policijom i podsetila je da je istraga paralelno i u kontinuitetu išla u nekoliko pravaca.

Već drugog dana utvrđeno je da se belo vozilo “panda” kretalo tuda, kao i još 16 vozila. Međutim, samo dva vozila su se vratila istim pravcem, među kojima i “panda”.

Danka Ilić
foto: Društvene mreže

“Nakon iscrpnog razgovora sa majkom, jer je dete bilo sa njom, ona je zapazila dok je tražila dete belo 'panda' vozilo parkirano u blizini. Konstatovali smo da se radi o vozilu vodovoda”, rekla je major policije.

Devojčica je viđena u periodu 13.45 do 13.52, a vozilo “panda” je u 13.50 bilo ispred ulaza u kapiju. Devojčica je pre toga viđena na raskrsnici, druga kuća od placa gde je majka bila s detetom.

“Eliminacijom svih tih vozila koja su išla i izašla, ostalo je sporno vozilo 'panda'. Nakon zaustavljanja kod ulaza u kapiju, oni sedaju u vozilo, kreću se 30 do 40 metara niz ulicu, devojčica je bila sa desne strane kolovozne trake bila. Išli su na dole malom brzinom. Udarili su devojčicu, osumnjičeni suvozač stavio ju je u gepek gde je alat, odvezli su je do deponije”, rekla je Otović Pjanović.

Pogledajte fotografije potrage za telom ubijene Danke Ilić

1 / 7 Foto: Kurir

Bonus video: PSIHOLOG IZNEO DETALJNU ANALIZU STRUKTURE LIČNOSTI OSUMNJIČENIH! Roskić bez sumnje: Radi se o divljoj deponiji, TELO ĆE SE NAĆI

02:48

PSIHOLOG IZNEO DETALJNU ANALIZU STRUKTURE LIČNOSTI OSUMNJIČENIH! Roskić bez sumnje: Radi se o divljoj deponiji, TELO ĆE SE NAĆI

(Espreso/RTS/Prenela: D.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.