ZAVRŠENA PRETRAGA TERENA U SELU JEDNOG OD OSUMNJIČENIH ZA DANAS: Ovako je žandarmerija tragala za Dankom
Foto: Kurir

JAVLJENO JE

ZAVRŠENA PRETRAGA TERENA U SELU JEDNOG OD OSUMNJIČENIH ZA DANAS: Ovako je žandarmerija tragala za Dankom

Mala Danka Ilić nestala je iz dvorišta kuće u Banjskom Polju 26. marta, nekih pola sata nakon što je na imanje došla sa majkom im bratom

Objavljeno:

Ekipa žandarmerije sa crnim džipovima i kombijem pretraživala je danas kuću S.J. u selu Luke, koji je osumnjičen za ubistvo male Danke Ilić (2).

Nakon pretraživanja kuće oni su se premestili na plac preko puta, koji je pretraživao i policijski pas kao i pripadnici žandarmerije koji su kopali na njemu, a sve vreme sa njima bio je otac osumnjičenog.

Džipovi i kombi žandaremrije su na kraju, u potrazi za telom nesrećne devojčice Danke, obišli u kolibu S. dede i vratili se čime su završili potragu za danas.

1 / 9 Foto: Kurir

Podsetimo, mala Danka Ilić nestala je iz dvorišta kuće u Banjskom Polju 26. marta, nekih pola sata nakon što je na imanje došla sa majkom im bratom.

Ministar policije je na konferenciji do detalja otkrio vremenski interval kada je porodica stigla na imanje i kada je dete nestalo.

Prethodnih deset dana pripadnici policije, građani i brojne druge službe neumorno su tragale za devojčicom, ali je, nažalost, danas potvrđeno da je mala Danka ubijena.

Bonus video: Danka Ilić potraga

00:11

Danka Ilić potraga

(Espreso/Telegraf/Prenela: D.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.