OVO JE AUTOMOBIL KOJIM SU UPRAVLJALI OSUMNJIČENI ZA DANKINO UBISTVO: Pojavila se slika MALO PRE KOBNOG MOMENTA
Foto: Kurir

UŽASAVAJUĆE

OVO JE AUTOMOBIL KOJIM SU UPRAVLJALI OSUMNJIČENI ZA DANKINO UBISTVO: Pojavila se slika MALO PRE KOBNOG MOMENTA

Kako se vidi na fotografiji, ona je zabeležena kobnog dana u 13:35 časova i 35 sekundi

Objavljeno:

S. J. i D. D. uhapšeni su danas zbog sumnje da su ubili Danku Ilić, za kojom se tragalo od 26. marta. Oni su devojčicu, kako se sumnja, udarili automobilom "fijat panda", a sada se pojavila i fotografija tog vozila koju je zabeležila kamera za video-nadzor.

Kako se vidi na fotografiji, ona je zabeležena kobnog dana u 13:35 časova i 35 sekundi. Kako je ranije rekao ministar policije Bratislav Gašić, majka je sa decom došla u 13.10 sati u Banjsko polje, i da su se deca su igrala u dvorištu gde ih je ona fotografisala. U 13.22 je, kaže, shvatila je da Danke nema, a supruga je pozvala u 13.41 sat.

Danka Ilić
foto: Privatna arhiva/Mondo

Kako je rekao, "u tom periodu, od 13.45 do 15.52 sati, Danka je izašla iz dvorišta i kretala se asfaltom, što potvrđuju dva očevica". "Majka je oko 13.50, tražeći dete, videla beli auto i muško lice koje stoji pored njega, za koje se kasnije, tokom istrage, ispostavilo da je reč o vozilu "fiat panda", u kome su bili osumnjičeni S. J. i D. D. Prema iskazu jednog od osumnjičenih, oni su bili na radnom zadatku u naselju Banjsko polje, gde je trebalo da provere šaht u Ozrenskoj ulici, gde su stigli u 13.20", ispričao je Gašić.

Bonus video: PSIHOLOG IZNEO DETALJNU ANALIZU STRUKTURE LIČNOSTI OSUMNJIČENIH! Roskić bez sumnje: Radi se o divljoj deponiji, TELO ĆE SE NAĆI

02:48

PSIHOLOG IZNEO DETALJNU ANALIZU STRUKTURE LIČNOSTI OSUMNJIČENIH! Roskić bez sumnje: Radi se o divljoj deponiji, TELO ĆE SE NAĆI

(Espreso/Blic/Prenela: D.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.