OSUMNJIČENI ZA UBISTVO MALE DANKE PREMESTIO TELO DEVOJČICE NA DRUGU LOKACIJU? Gašić otkrio šta se desilo 28. marta
Danka Ilić, Foto: Damir Dervišagić, Društvene mreže, Tamara Trajković

SRBIJA tuguje

OSUMNJIČENI ZA UBISTVO MALE DANKE PREMESTIO TELO DEVOJČICE NA DRUGU LOKACIJU? Gašić otkrio šta se desilo 28. marta

Ministar policije Bratislav Gašić je na vanrednoj konferenciji za novinare otkrio potresne detalje

Objavljeno: 15:55h

I dalje se traga za telom Danke Ilić (2) koja je ubijena 26. marta. Ministar policije Bratislav Gašić rekao je danas na vanrednoj konferenciji za novinare da se veruje da su osumnjičeni za ubistvo prebacivali telo devojčice.

"Mi smo ovu dvojicu osumničenih doveli i drugi dan, i imali su poligrafsko ispitivanje. Vozač je imao zakasnelu reakciju, a suvozač je imao reakciju. Istog dana su oduzeti privatni automobili i službeni automobil. Njihova dva automobila... naši forenzičari su uzeli sve, od tablica, branika. Taj automobil bio je pun alata i rezervnih delova. Njih dvojica su nas doveli do deponije, Međutim, mi imamo saznaja da se jedan od osumnjičenih vratio 28. marta i da je telo prebacio na drugu lokaciju. Ne možemo da im verujemo jer jedan na drugog prebacuju krivicu. Pustimo naše ljude da urade posao", kazao je ministar Gašić.

Podsetimo, on je ranije rekao da je otac male Danke bio zaustavio automobil osumnjičenih dok je tragao za ćerkom. Tada ih je otac pitao da li su videli devojčicu, a oni su odgovorili da nisu, iako je telo tada, kako se veruje, već bilo u gepeku njihovog automobila.

Bonus video:

01:32

OBJAVLJIVANJE SNIMKA NA KOM JE MOŽDA DANKA ILIĆ VEĆ IMA OZBILJNU POSLEDICU?! Psiholog ukazuje na važne detalje za identifikaciju

(Espreso/ Telegraf/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.