MAJKA MALE DANKE VIDELA BELI AUTO, NIJE NI SLUTILA DA JE NJENA ĆERKICA UNUTRA: Otkriveni prvi trenuci nestanka
Danka Ilić, Foto: MUP Srbije, Printscreen RTS

danka ilić

MAJKA MALE DANKE VIDELA BELI AUTO, NIJE NI SLUTILA DA JE NJENA ĆERKICA UNUTRA: Otkriveni prvi trenuci nestanka

Majka je oko 13.50 videla beli auto i muško lice pored vozila fijat panda

Objavljeno: 16:32h

Majka je oko 13.50 videla beli auto i muško lice pored vozila fijat panda, za koje će se potom ispostaviti da je učestvovao u ubistvu male Danke Ilić (2), saopštio je ministar MUP Bratislav Gašić u današnjem obraćanju uživo povodom hapšenja osumnjičenih u ovom strašnom događaju.

- Oni su rekli da su bili na radnom zadatku u Banjskom polju, da provere šaht. Njihovo kretanje je zabeleženo na kameri. Kasnije je zabeleženo da se vozilo zaustavilo kod kapije oko 13 i 50. Vozilo u kom su bili S. J. i D. D. je bilo ispred kapije oko 2 i po minuta, stali su zbog potrebe za toaletom. Potom su krenuli, i devojčicu udarili nekih 30-40 metara od mesta zaustavljanja. Autom je upravljao D. D., a S. J. je telo devojčice prebacio na zadnje sedište preko alata. Dogovorili su se da telo devojčice bace, opisao je ministar dešavanja tog kobnog dana.

Najmonstruozniji detalj u danu nestanka male Danke

Gašić je opisao i najstrašniji detalj prvog dana nestanka male Danke, odnosno minute neposredno po njenom izlasku iz dvorišta a to je činjenica da ih je u 13.57 sati zaustavio i otac devojčice te pitao da li su je videli, na šta su odgovorili negativno.

(Espreso/Kurir/Prenela T.Š.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.