"OSTAJEM PRI TOME DA DANKA NIJE MOGLA DA ODŠETA SA PUTA ZA 30 SEKUNDI" Ponovo se oglasila Maja Jovanović
Generalni sekretar IBSSA, Foto: Kurir televizija

misterija zločina

"OSTAJEM PRI TOME DA DANKA NIJE MOGLA DA ODŠETA SA PUTA ZA 30 SEKUNDI" Ponovo se oglasila Maja Jovanović

Generalni sekretar IBBSA iznela šokantne tvrdnje

Objavljeno:

Povodom tragične smrti male Danke Ilić svoj komentar u emisiji Puls Srbiji na Kurir televiziji dala je Maja Jovanović, generalni sekretar IBSSA - Biroa za borbu protiv trgovine ljudima.

- Znate kako s obzirom na broj dana koji je prošao, nije slutilo ni na šta dobro. Verujem da su svi čuli, zaista, toliko dana u emisijama i u izlaganjima, ja sam ostala pri svojim stavovima i ostajem i sada! Da bi jedno dete od 20 meseci, malo dete koje je prohodalo, da kažemo, nedavno, odšetalo dovoljno daleko, da ga udari neki auto ili da ga neko stavi u auto i odveze negde.. To nije mogao da bude interval od 30 sekundi do minut. Moralo je da prođe malo više vremena - rekla je Jovanović i dodala:

01:06

STOJIM PRI TOME! DETE NIJE ZA 30 SEKUNDI MOGLO DA ODŠETA DO PUTA! Generalni sekretar IBBSA: Postoji ovde još pojedinosti!

Opet kažem, mislim da ovde postoji još pojedinosti koji će se vremenom pojaviti i biti saopštene. Moje pitanje je samo, prvi put kada sam govorila o ovome, da sam pomenula mogućnost neželjene okolnosti. Mislim da smo baš i o ovoj emisiji govorili o tom, ako se sećate. Ovo je baš ta, nažalost, neželjena okolnost zbog koje danas Srbija plače."

Bonus video:

01:20

VUČIĆ: Loše vesti za malu Danku iz Bora, uhapšena dva lica koja su izvršila ubistvo, kako sam shvatio priznali su delo obojica?

(Espreso/Kurir.rs/Milan Vučković/Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.