POTRESNI DETALJI UBISTVA DANKE ILIĆ: Sve se odigralo neposredno nakon prijave nestanka!
Danka Ilić, Foto: Petar Aleksić, Društvene mreže

SVE SE ODIGRALO U 7 MINUTA

POTRESNI DETALJI UBISTVA DANKE ILIĆ: Sve se odigralo neposredno nakon prijave nestanka!

Dvogodišnja Danka Ilić, za kojom se tragalo 10 dana, je ubijena

Objavljeno:

Ivana Ilić, majka male Danke (2) prijavila je nestanak ćerke 26. marta u 13.45, a tragedija se dogodila posle samo sedam minuta. Istraga kriminalističke policije PU Bor ukazuje da se sve odigralo 26. marta oko 13.52 časova, odnosno svega sedam minuta nakon što je, prema prijavi majke, Danka Ilić nestala.

Kako je potvrđeno za ATV kriminalistička policija iz Bora uhapsila je radnike Javnog komunalnog preduzeća "Vodovod" Bor S. J. (50) iz sela Luka i D. D. (50) iz sela Zlot. "S.J. je osumnjičeni da je službenim vozilom "fiat panda" u ulici Radomira Putnika udario u pešaka, dvogodišnju Danku Ilić, i usmrtio je. Zajedno sa kolegom D.D. telo devojčice ubacili su u gepek vozila, nakon čega su se odvezli do divlje deponije na Starobanjskom putu kod Bora gdje su telo izbacili sa desne strane puta", kaže izvor blizak istrazi.

Danka Ilić
Danka Ilićfoto: Printscreen/facebook

"S.J. se na teret stavlja da nije prilagodio brzinu kretanja vozila stanju i uslovima na putu usled čega je prednjim desnim delom vozila udario u devojčicu i usmrtio je", navodi izvor iz istrage.

(Espreso / Mondo/ Prenela M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.