FOTOGRAFIJA SA LICA MESTA: Ovo su osumnjičeni za ubistvo Danke Ilić! (FOTO)
Banjsko polje, Foto: KURIR/NEMANJA NIKOLIĆ/FCEBOOK/PRINTSCREEN

odvedeni na mesto zločina

FOTOGRAFIJA SA LICA MESTA: Ovo su osumnjičeni za ubistvo Danke Ilić! (FOTO)

Ovo su radnici JKP "Vodovod" osumnjičeni za ubistvo male Danke

Objavljeno: 11:54h

S.J. (50) iz Zlota uhapšen je nakon što je priznao da je sa kolegom službenim kolima ubio Danku Ilić (2), a potom njeno telo bacili na divlju deponiju na Starom banjskom putu. Kako smo ranije pisali, radnici javnog komunalnog preduzeća "Vodovod" su udarili devojčicu Danku Ilić koja je stajala nasred puta i ubili je na licu mesta, a umesto da pozovu policiju odvezli su dete do deponije.

Policija iz Bora uhapsila je jutros radnike Javnog komunalnog preduzeća "Vodovod" Bor S. J. (50) iz sela Luka i D. D. (50) iz sela Zlot zbog sumnje da su ubili devojčicu Danku Ilić (2). S. J. je osumnjičen da je službenim vozilom 'fiat panda' u ulici Radomira Putnika udario u pešaka, dvogodišnju Danku, i usmrtio je. Zajedno sa kolegom D. D. telo devojčice ubacili su u gepek vozila, nakon čega su se odvezli do divlje deponije na 'Starobanjskom putu' kod Bora gde su telo izbacili sa desne strane puta.

Osumnjičeni za ubistvo Danke Ilić
Osumnjičeni za ubistvo Danke Ilićfoto: KURIR/NEMANJA NIKOLIĆ/FCEBOOK/PRINTSCREEN

"Forenzičkom analizom automobila, policija je sa svih kamera koji vode ka Banjskom bolje skinula sve snimke i svi automobili koji su primećeni na kamerama su otkriveni, privremeno oduzeti. Jedan od atuomobila koji je uzet bio je i ovaj auto JKP, dakle dvojica radnika koji su tog dana dužili automobil i sa njim obavljali neke poslove po Banjskom polju", saopštio je Informer i dodao:

"Udarili su devojčicu koja je stajala nasred puta, ubili su je na licu mesta. Izašli su napolje i oni su umesto da pozovu policiju, stavili u gepek automobila, odvezli su dete do deponije na starom Banjskom putu i tu je bacili. Zatrpali su je otpadom, otišli su i očistili kiselinom i hemijskim sredstvima da bi uklonili tragove krv. Na prvi pogled tragova krvi nije bilo, upotrebom specijalne lampe su otrkiveni tragovi krvi i utvrđeno je da su pripadali Danki. Telo Danke nije pronađeno", dodali su.

"Njih su inspektori doveli na mesto zločina, odnosno na mesto gde su najverovatnije autom pregazili malu Danku. Na slikama se vidi kako oni pokazuju inspektorima odakle su došli, gde su je udarili, ali i kuda su potom otišli sa njenim telom", kaže izvor Kurira.

Za Kurir se oglasio i brat D.D. koji je u šoku.

"Moj brat je od juče u policiji. Odveli su ga iz kuće, ali ništa ne zna niko nam nista ne govori! Nadam se i molim Boga da on ne stoji iza ovoga. Čekamo informacije", rekao je brat.

Njih dvojica su kolege i ispituje se pod kojim okolnostima se sve dogodilo.

"D.D. nije oženjen, tu je po selu, nije nikada pravio velike probleme, ali je poznato da voli da popije. Za ovako nešto nikada nismo mislili da bi bio sposoban."

Kako se saznaje, prema rečima komšija, S.J. je razveden i dugo je već zaposlen u Vodovodu.

"Razveo se pre oko godinu dana, ima sina i snaju, a oni imaju malu devojčicu. Ima unuku, ne znam kako je moglo tako nešto da mu padne na pamet, nadam se da to nije istina", kaže jedna komšinica.

Bonus video:

01:00

Deponija u Banjskom Polju

(Espreso/ Kurir/ Prenela M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.