"POČINIOCI MORAJU NAJSTROŽE DA SE KAZNE ZA PRIMER": Oglasio se Trifunović povodom ubistva Danke Ilić
Darko Trifunović, Foto: Kurir

"DOTAKLI SMO DNO KAO DRUŠTVO"

"POČINIOCI MORAJU NAJSTROŽE DA SE KAZNE ZA PRIMER": Oglasio se Trifunović povodom ubistva Danke Ilić

Znači, mi ne znamo motiv ovog ubistva, ali verujte siguran sam, sad govorim iz srca, bez obzira šta je motiv, rekao je Trifunović

Objavljeno:

Goste emisije Puls Srbije bio je Darko Trifunović koji je dao svoj komentar na tragičnu vest o stradanju male Danke Ilić.

- Nažalost svih nas sve ono do čega se došlo ukazivalo je samo na dva scenarija. Da mala Danka više nije živa ili je data na neko usvojenje u belo roblje. Već tada su samo ta dva scenarija bila u igri i nažalost i na opštu tugu svih nas, desilo se ono se desilo, ali ponoviću. Setite se samo majke i njenog ponašanja. Automobil koji ona parkira iza, brisane poruke u telefonu, uhapšen pripadnik MUPa i td, sad da ne nabrajam sve te okolnosti i dokaze koje su naše kolege iz uprave kriminalničke policije i iz MUPA Srbije generalno uzimali i na kraju došli do nepobitnih dokaza - rekao je Trifunović i dodao:

02:18

DARKO TRIFUNOVIĆ ZA KURIR: DOTAKLI SMO DNO KAO DRUŠTVO! Počinioci moraju NAJSTROŽE da se kazne za primer

- Znači, mi ne znamo motiv ovog ubistva, ali verujte siguran sam, sad govorim iz srca, bez obzira šta je motiv. Počinioci moraju biti najstrožije kažnjeni za primer. Ne daj Bože da se o više ikome desi, mi smo zaista kao društvo dotakli dno, nema dalje, morat ćemo da se saberemo, moraćemo neke stvari drugačije da radimo.

Bonus video:

01:00

Deponija u Banjskom Polju

(Espreso / Kurir/ Prenela M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.