MAJORKA POLICIJE PO PRVI PUT OTKRILA KOJE SU MERE PREDUZETE U POTRAZI ZA DANKOM: "Tražili smo da se zatvori..."
Foto: MUP Srbije, Drustvene Mreže

potraga i dalje traje

MAJORKA POLICIJE PO PRVI PUT OTKRILA KOJE SU MERE PREDUZETE U POTRAZI ZA DANKOM: "Tražili smo da se zatvori..."

Evo koje mere je MUP preduzeo u potrazi za nestalom Dankom Ilić

Objavljeno:

Bojana Otović Pjanović, major policije, gostujući na Hit tvitu, na RTV Pink govorila je o tome koje mere je MUP preduzeo tokom pretraživanja tunela u blizini mesta gde je Danka Ilić (2) nestala 26. marta oko 13:45, u Banjskom polju kod Bora

Tražili smo nacrt kanala koji je dugačak skoro 7 kilometara, jer je jačina vode toliko jaka da se i odrastao čovek pogura do rešetke, i tražili smo da se zatvori dotok vode kako bi utvrdili da nema nikakvih krivina i prepreka gde se dete visoko 85 santimetara može zaglaviti - rekla je Bojana Otović Pjanović, major policije.

Kako je major policije, Bojana Otović Pjanović, dalje objasnila, pregledane su sve kamere iz okoline, dok se takođe vršila i provera svih vozila.

- Sa jedne kamere, bilo je kamera sa svih strana, napravljena je šema sa svih strana, sva vozila su se morala isključiti i sa svim vlasnicima se obavio razgovor - dodala je.

Danka Ilić
Danka Ilićfoto: MUP Srbije, Drustvene Mreže

O snimku sa nadzorne kamere

Bojana Otović Pjanović u nastavku razgovora tokom gostovanja na Hit tvitu, na RTV Pink, govorila je i o analizama snimaka sa nadzornih kamera iz ulice u kojoj je Danka (2) nestala, kao i automobilu marke "punto" koji se vidi na snimku.

Nije bio samo jedan "punto", radi se hronologija događaja, od početka do kraja, uz analizu vremena koliko je potrebno od ulaska, do zaustavljanja, pa smo radili analizu da li su vozači bili pod dejstvom alkohola. Mediji nisu imali razloga da selektuju samo jedan "punto" - rekla je.

Podsetimo, bečka policija pokrenula je istragu u slučaju nestanka dvogodišnje Danke Ilić iz banjskog Polja kod Bora, koja je navodno viđena u glavnom gradu Austrije.

Interpol je raspisao potragu za nestalom Dankom Ilić (2). U pitanju je žuta potraga, odnosno potraga za nestalim licima.

U ovom slučaju, podaci se mogu menjati na svakih sat vremena, odnosno mogu biti ažurirani.

Bonus video:

03:05

KURIR SAZNAJE: PRONAĐEN VIDEO SNIMAK NA KOM SE MOŽDA NALAZI NESTALA DANKA! Policija upravo proverava

(Espreso/Blic/Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.