PODIGNUTA NOVA OPTUŽNICA PROTIV MILJANA HOFMANA: Sa kumom pretukao muškarca
Foto: Zorana Jevtić

JAVLJENO JE

PODIGNUTA NOVA OPTUŽNICA PROTIV MILJANA HOFMANA: Sa kumom pretukao muškarca

Miljan Vidović, poznatiji kao Hofman, osuđen je 23. februara ove godine u Osnovnom sudu u Rumi na 10 meseci zatvora

Objavljeno: 14:39h

Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv Miljana Vidovića Hofmana i Predraga Radovića zbog napada na muškarca M.S. pre dve godine ispred beogradskog noćnog kluba, potvrđeno je za Kurir.

- Njih dvojica su optuženi da su 17. marta 2022. godine u Beogradu ispred kluba "Kasina" brutalno pretukli ovog muškarca udarajući ga pesnicama po glavi i telu - kaže naš izvor i dodaje da su Hofman i Radović dugogodišnji prijatelji i kumovi.

M.S. je tada zadobio teže telesne povrede.

Miljan Vidović, poznatiji kao Hofman, osuđen je 23. februara ove godine u Osnovnom sudu u Rumi na 10 meseci zatvora zbog zlostavljanja i mučenja. U kaznu će mu, kako je saopštio sudija, biti uračunato i vreme provedeno u pritvoru, u kom je bio četiri meseca pre izricanja presude.

Inače, pre izricanja presude, u sudnici su saslušani svedoci i oštećeni.

- Svi su izjavili da je snimak bio šala i da je sve bilo dogovoreno pre nego što je on sačinjen, kao i da to nije ceo snimak već je on sečen - rekao je ranije izvor Kurira. I sam Miljan Vidović je u svojoj odbrani pred sudom tvrdio "da je snimak bio unapred dogovoren i da je predstavljao skeč za društvene mreže".

Miljanu Hofmanu se, podsetimo, sudilo se zbog sumnje da je maltretirao i šamarao konobara jednog restorana u Irigu. Na snimku se vidi kako se okrivljeni oštećenom unosi u lice i obraća mu se neprijatnim tonom, a u jednom trenutku ga grize za obraz i hvata ga za lice.

Inače, Miljan Vidović i njegov brat Ljuban poznati su srpski kik-bokseri.

Bonus video: POČINJE SUĐENJE JEDNOM OD BRAĆE HOFMAN: Miljan Vidović na optuženičkoj klupi u Rumi

01:14

POČINJE SUĐENJE JEDNOM OD BRAĆE HOFMAN: Miljan Vidović na optuženičkoj klupi u Rumi

(Espreso/Kurir/Prenela: D.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.