LAŽNA ZUBARKA SNEŽANA JE PREVARILA ČAK 4 INSTITUCIJE: Oglasio se direktor Stomatološke komore Srbije
Snežana S., Foto: Društvene mreže, ÖSTERREICH/FINANZPOLIZEI

BARBI NADRILEKARKA

LAŽNA ZUBARKA SNEŽANA JE PREVARILA ČAK 4 INSTITUCIJE: Oglasio se direktor Stomatološke komore Srbije

Snežana S. je, da podsetimo, uhapšena u utorak, a na predlog Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu njoj je određen pritvor

Objavljeno:

Snežana S. (48), nova barbi nadrilekarka, koja je uhapšena zbog sumnje da je pružala stomatološke usluge i anti-ejdžing tretmane sa falsifikovanom diplomom, uspela je da prevari čak četiri državne institucije, saznaje Kurir.

Lažna doktorka je, prema rečima direktora Stomatološke komore Srbije dr Milojka Jovanovića, svoju diplomu sa fakulteta u Kosovskoj Mitrovici koja datira iz 1999. godine, na za sada nepoznat način, uspela da overi kod notara i takvu fotokopiju donela u komoru.

- Uredno overena fotokopija njene diplome je stigla kod nas, a mi, ukoliko nam nije naloženeo, nemamo ingerencije da samoinicijativno proveravamo verodostojnost iste, koja je prethodno overena - kaže za Kurir direktor dr Milojko Jovanović i dodaje:

- Lažna diploma potekla je sa Univerziteta u Prištini, prvo je overena kod notara, što nije jasno kako je uspelo, zatim je stigla do nas, potom je vlasnica iste polagala i stručni državni ispit, a zatim ponovo vraćena ovde, sve dok nije u novembru prošle godine UKP došao kod nas sa prijavom.

Prema rečima dr Jovanovića, nakon toga pokrenuta je istraga na Univerzitetu u Prištini koja je trajala nekoliko dana.

Zubarka Snežana S.
Zubarka Snežana S.foto: Društvene mreže

- Nama je sa Univerziteta javljeno da njene diplome nema i da je overena diploma koja je dospela kod nas očigledno falsifikat. Osim toga što je žena prevarant važno je za sve ljude koji žele da se podrvgnu tretmanima kao što su anti-ejdžing koji mogu biti izuzetno štetni po zdravlje, je da ne može svako po završetku medicinskog fakulteta da pruža ovakve usluge - kaže nam dr Jovanović i nastavlja:

- Postoji specijalizacija i kursevi za to koji se mogu upisati tek nakon tri godine staža određenog lica, takođe oni moraju biti odobreni od strane komisije i lice mora završiti fond od ukupno 120 časova.

Snežana S. je, da podsetimo, uhapšena u utorak, a na predlog Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu njoj je određen pritvor. Priznala je da je radila tretmane, ali ne i da je njena diploma lažna.

1 / 6 Foto: Društvene mreže

- Znali smo da postoji ta stomatološka ordinacija na 20. spratu naše zgrade. Razlmišljali smo "dobro je da ima tu u zgradi u blizini", ali kad sam htela drugarici da zakažem Snežana mi se javila i rekla da mora da vidi sa kolegom kako i šta, jer se ona ne bavi time, samo anti-ejdžing tretmanima - rekla je jedna komšinica za Kurir i dodala:

- Već mi tu nije bilo baš najjasnije jer bi valjda taj deo posla trebalo da bude primaran za jednu stomatološku ordinaciju, ali videla sam baš mnogo žena i devojaka koje su tu stalno dolazile i odlazile. Drugarica mi je ona rekla da je pričala sa jednom devojkom koja je izašla sa zavojima po licu i rekla "sve me boli, ali doktorka je rekla da ne brinem"!

Bonus video:

02:22

BIRATE U KOJU ĆETE KAFANU, A KAMOLI KO ĆE DA VAS LEČI! Advokat objašnjava zašto su nadrilekari česta pojava u Srbiji

(Espreso / Kurir / Dijana Antonijević / Prenela: A.P)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.