OTKRIVENI ROKOVNICI LAŽNE ZUBARKE SNEŽANE: Policija 'češljala' prostorije kvazi ordinacije, evo šta se još ispituje
Snežana S., Foto: Društvene mreže

"Barbi nadrilekarka"

OTKRIVENI ROKOVNICI LAŽNE ZUBARKE SNEŽANE: Policija 'češljala' prostorije kvazi ordinacije, evo šta se još ispituje

Tokom nestručnih medicinskih zahvata lažna zubarka je oštetila 40 osoba

Objavljeno:

Snežana S, osumnjičena da je u centru Beograda držala ordinaciju "BV dental estetic" i radila kao stomatolog sa falsifikovanom diplomom imala je rokovnike sa imenima pacijenata.

Ovi rokovnici oduzeti su prilikom pretresa prostorija u kojima je lažna zubarka, ili kako je u javnosti prozvana "Barbi nadrilekarka", radila, a kako se saznaje, u njima se nalazi spisak sa najmanje 40 pacijenata.

- Svih 40 su žene, koje su išle kod Snežane i na antiejdž tretmane. One će biti pozvane da daju iskaze u tužilaštvu. Policija i tužilaštvo očekuju da će im se narednih dana javiti još oštećenih - kaže izvor.

Kako izvor navodi, nakon što budu saslušane žene koje su išle na tretmane kod Snežane biće poznato da li će se ona teretiti i za još neko krivično delo.

- Samo bavljenje ovakvom vrstom posla bez stručne spreme je kažnjivo. Ukoliko se ispostavi da ima žena koje su imale teške telesne povrede ili da mu je zdravlje narušeno ona će se teretiti za teže krivično delo. Za sada, ona se sumnjiči za falsifikovanje diplome i nadrilekarstvo i nadriapotekarstvo, a nakon veštačenja povreda i posledica oštećenih (ako ih je bilo) onda će se ona teretiti za teže krivično delo - pojašnjava sagovornik.

1 / 7 Foto: Društvene mreže

O prijavi protiv lažne zubarke govorio i dr Milojko Jovanović, direktor Stomatološke komore Srbije. On je ispričao da su prijavu dobili iz UKP-a 16.11.2023. godine.

- Na osnovu neke prijave, ja sam naložio dekanu Medicinskog fakulteta u Kosovskoj Mitrovici da se istraži, jer oni pripadaju Univerzitetu u Prištini. I ta koleginica takozvana uopšte nije bila na tom fakultetu, niti je imala tu diplomu. Ono što je zanimljivo u celoj toj priči, ona je na toj diplomi napisala da je fakultet završila za četiri i po godine, a fakultet traje pet godina minimum - navodi Jovanović.

Luksuzni život lažne doktorke

Snežana S. se hvalila luksuznim životom, a na društvenim mrežama je bila veoma aktivna, o čemu svedoče brojne fotografije koje je delila sa svojim pratiocima.

Snežana S.
Snežana S.foto: Društvene mreže

Slike na kojima pozira u luksuznim hotelima, apartmanima, ali i sa putovanja imaju i po više stotina lajkova.

Na istom profilu može se videti i da je Snežana ranije imala još jedan salon, a kako se saznaje, u pitanju je jedan salon lepote na Novom Beogradu.

Nudila velike popuste na tretmane

Na jednoj od stranica na internetu i dalje se može kupiti vaučer za njene tretmane, između ostalog i popunjavanje bora hijaluronskim filterom koji je oglašavala za 8.000 dinara.

Takođe, ona je nudila i tretmane oporavka kose krvnom plazmom za 5.500 dinara, iako je vrednost pomenutih tretmana gotovo 20.000 dinara.

Kako se nezvanično saznaje, tokom nestručnih medicinskih zahvata lažna zubarka je oštetila 40 osoba. Za sada nije poznato da li su njene žrtve zadobile povrede tokom tretmana.

Bonus video:

02:56

EVO KAKO DA PREPOZNATE INTERNET PREVARANTE! Stučnjak: Svaka lažna ponuda koja se nudi građanima obavezno sadrži OVAJ element

(Espreso / Blic/ Prenela M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.