LAŽNA ZUBARKA PRIZNALA DA JE PRUŽALA ESTETSKE I STOMATOLOŠKE USLUGE: Jednu stvar je OŠTRO NEGIRALA na saslušanju
Snežana S., Foto: Društvene mreže

JAVLJENO JE

LAŽNA ZUBARKA PRIZNALA DA JE PRUŽALA ESTETSKE I STOMATOLOŠKE USLUGE: Jednu stvar je OŠTRO NEGIRALA na saslušanju

Snežana Stević se hvalila luksuznim životom, a na društvenim mrežama je bila veoma aktivna

Objavljeno:

Snežana S. (48) optužena je da se bavila nadrilekarstvom, a u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu je na saslušanju negirala da je falsifikovala diplomu, te nije sporila da je pružala estetske i stomatološke usluge.

U Centru Beograda – u ordinaciji koja se nalazi u centru Beograda, više od dve godine, žena sa lažnom diplomom lečila je, popravljala i vadila zube, ali ne samo to. Bavila se i antiage medicinom - uz specijalne popuste i izuzetno niske cene – daleko niže od onih u drugim ordinacijama. Sve to predstavljajući se kao lekar.

Dr Milojko Jovanović, direktor Stomatološke komore Srbije ispričao je za "Blic" da su prijavu dobili iz UKP-a 16.11.2023. godine.

- Na osnovu neke prijave, ja sam naložio dekanu Medicinskog fakulteta u Kosovskoj Mitrovici da se istraži, jer oni pripadaju Univerzitetu u Prištini. I apsolutno ta koleginica takozvana nije uopšte bila na tom fakultetu, niti je imala tu diplomu. Ono što je zanimljivo u celoj toj priči, ona je na toj diplomi napisala da je završila za četiri i po godine, fakultet traje pet godina minimum - navodi Jovanović.

Luksuzni život lažne doktorke

Snežana Stević se hvalila luksuznim životom, a na društvenim mrežama je bila veoma aktivna, o čemu svedoče brojne fotografije koje je delila sa svojim pratiocima.

1 / 5 Foto: Društvene mreže

Slike na kojima pozira u luksuznim hotelima, apartmanima, ali i sa putovanja imaju i po više stotina lajkova.

Na istom profilu može se videti i da je Snežana ranije imala još jedan salon, a kako saznajemo, u pitanju je jedan Salon lepote na Novom Beogradu.

Osumnjičena je, kako smo pisali, uživala i u društvu poznatih.

Bonus video: NADRILEKARSTVO I NADRIAPOTEKARSTVO ISTO SU KRIVIČNO DELO Božilović Petrović: Sve je više alternativnih metoda na internetu

03:12

NADRILEKARSTVO I NADRIAPOTEKARSTVO ISTO SU KRIVIČNO DELO Božilović Petrović: Sve je više alternativnih metoda na internetu

(Espreso/Blic/Prenela: D.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.