ON JE BIO Karleušina NAJVEĆA LJUBAV, a onda IZREŠETAN U SAČEKUŠI! OVAKO je Ćanda završio u Audiju smrti!
Foto: Kurir

ukleti audi!

ON JE BIO Karleušina NAJVEĆA LJUBAV, a onda IZREŠETAN U SAČEKUŠI! OVAKO je Ćanda završio u Audiju smrti!

Zoran Davidović Ćanda i Ivan Stojanović su po povratku sa sahrane zajedničkog prijatelja Branislava Lainovića Dugog ubijeni u sačekuši na uključenju za auto-put
Objavljeno:

Ivan Stojanović, kod koga su posle ubistva pronađena dva mobilna telefona, malo je poznat u beogradskom podzemlju. Mnogi upućeni se pitaju kako se u četvrtak uveče nalazio za volanom "audija A8". Tvrdi se da se njegovo ime nikada nije vezivalo za poslove s druge strane zakona, a čak se priča da nikada nije bio ni privođen.

Zoran Davidović, kao član takozvane banjičke ekipe, bio je dobro poznat u krugovima bliskim beogradskom podzemlju, mada nikada zvanično nije bio u sukobu sa zakonom.

Rođen je na Miljakovcu gde je i živeo, u tom naselju je izgradio i velelepnu kuću. Komšije se sećaju njegovog sivog "poršea 911" kojim se često vozio po gradu.

U mesecima koji su prethodili ubistvu Ćanda je često viđan u društvu Zorana Uskokovića Skoleta, a jedno vreme je bio i prijatelj sa Željkom Ražnatovićem Arkanom.

O Davidovićevim poslovima malo ko je znao, mada se tvrdilo da je ulagao novac samo u unosni biznis. Pripisivali su mu i trgovinu narkoticima i ukradenim automobilima, ali ga zbog tih dela policija nikada nije privodila.

Planirao je da se sa Miljakovca preseli u kuću u Zemunu koju je gradio i u kojoj je trebalo da živi sa Jelenom Karleušom.

Ćandina romansa sa popularnom pevačicom Jelenom Karleušom započela je u vreme NATO bombardovanja, 1999. godine. Govorili su da imaju mnogo toga zajedničkog - od snage ličnosti i humanosti, do smisla za humor, a ne manje bitno bilo je, po njenom priznanju "to što Zoran može materijalno da joj parira".

foto: Printscreen/youtube/Nataša Ilić

- Mislim da konstantno trvenje dve jake ličnosti daje savršenu celinu - okarakterisala je Jelena jednom prilikom ljubavnu vezu sa Ćandom, koji ju je "u maniru pravog viteza" branio od nasrtljivaca.

Davidović je tvrdio da ga zabavlja to što ga ljudi posmatraju na potpuno nov način od kada je počeo da izlazi sa jednom od najpopularnijih i najatraktivnijih pevačica tadašnje srpske estrade.

- Kad se pogledam u ogledalo, kažem: "Kakav šmeker!" Kad je pošla sa mnom, Jelena je dobila "bingo" - govorio je Davidović.

Ipak, kao mladić "džentlmenskih manira", odmah bi dodao da je najlepši, ali da je njegova devojka lepša čak i od njega.

(Espreso / Glas Javnosti)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.