TRAGIČNA SMRT U SELU KOD TUTINA! Muškarac pronađen mrtav, policija moli građane za POMOĆ
Policija, Foto: Nenad Kostić

MEŠTANI U ŠOKU

TRAGIČNA SMRT U SELU KOD TUTINA! Muškarac pronađen mrtav, policija moli građane za POMOĆ

Preliminarni izveštaji sugeriše da se radi o samoubistvu, mada su detalji još uvek nejasni i istraga je u toku kako bi se utvrdile sve okolnosti koje su dovele do ovog tragičnog događaja

Objavljeno:

U mirnom selu Pružanj, u opštini Tutin, dogodila se tragedija koja je potresla Pešter. Š.R. iz tog sela izgubio je život usled pucnja iz vatrenog oružja.

Policija i tužilaštvo brzo su reagovali, odmah su izašli na teren kako bi obavili uviđaj. Preliminarni izveštaji sugeriše da se radi o samoubistvu, mada su detalji još uvek nejasni i istraga je u toku kako bi se utvrdile sve okolnosti koje su dovele do ovog tragičnog događaja.

"Ovo je velika tragedija za našu zajednicu", izjavio je jedan od meštana i dodao:

"Š.R. je bio poznat kao miran i poštovan čovek. Teško nam je da verujemo da se ovako nešto moglo dogoditi".

Dok policija i tužilaštvo nastavljaju sa istragom, pozivaju svedoke i sve koji bi mogli imati informacije koje bi pomogle u rasvetljavanju ovog slučaja da im se jave.

SOS telefon osobama koje razmišljaju o samoubistvu

Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Bonus video:

00:10

Ubistvo Milana Šuše

(Espreso/ Sandžak danas/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.