SASLUŠAN BEOGRAĐANIN KOJI JE TUKAO DETE ISPRED SUPERMARKETA U ŽELEZNIKU: Mučan SNIMAK digao celu Srbiju na noge!
Deo snimka na kome muškarac tuče dečaka, Foto: Pritnscreen/Twitter

OGROMNA TRAUMA

SASLUŠAN BEOGRAĐANIN KOJI JE TUKAO DETE ISPRED SUPERMARKETA U ŽELEZNIKU: Mučan SNIMAK digao celu Srbiju na noge!

U policiju su otišli majka dečaka i sam mališan i oni su priložili povrednu listu

Objavljeno: 22:36h

Policija je saslušala starijeg Beograđanina koji je akter mučnog snimka na kome se vidi kako udara dečaka ispred jednog supermarketa u Železniku.

U policiju su otišli majka dečaka i sam mališan i oni su priložili povrednu listu. Dečak se sada oseća bolje, ali je trauma i dalje velika.

"Bolje mu je, ali ga još boli vrat jer ga je taj čovek vukao i udarao. Ne znam zašto je to uradio, rekao je da je bio nervozan. Moje dete i njegovog druga je napao bez razloga, oni su se toliiko uplašili da su pobegli bez sladoleda i kusura. Ni meni nije dobro, sada, kada je sve prošlo, skočio mi je pritisak“, kaže majka napadnutog dečaka.

Sve je, prema njenim rečima, počelo kada su dečak i njegov drug otišli u jedan supermarket da kupe sladoled.

"Bili su u redu na kasi i hteo je da plati sladoled kada ga nervozna starija žena gurnula i besno rekla da se pomeri i da pomeri trotinet koji je bio pored njega. On joj je odgovorio da će se pomeriti, samo da uzme kusur i sladoled. Tada se umešao njen muž koji je zapretio detetu da će mu iščupati uši, na šta dete govori: „Zbog čega ćete da mi iščupate uši? Ali je zatim otišao sa drugom“, objašnjava majka dečaka.

00:03

Čovek šamara dete u marketu u Železniku

Iznervirani stariji čovek je tada pojurio decu, stigao ih ispred prodavnice i fizički je napao dečaka. Vukao ga je za uvo, u jednom trenutku čak i udario.

"Počeo je da mu zavrće uvo. Sin mu je rekao da ga ostavi na miru i da će ga prijaviti. Tada ga je čovek udario po sred uveta. Detetu još zuji u uvetu! Obezbeđenje je bilo tu i kao smirilo situaciju. Čovek se izvinio detetu uz reči: ‘Izvini, nešto sam nervozan’, ali ga to ne opravdava", rekla je majka dečaka.

Bonus video:

00:20

Napad na Miladina Kovačevića

(Espreso/ Nova/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.