"ŽIVEĆEŠ KROZ SVOJU HUREM": Porodica i prijatelji se POTRESNIM ČITULJAMA oprostili od UBIJENOG Milana Šuše!
Milan Šuša, Foto: Privatna arhiva/Kurir

danas sahrana u starim banovcima

"ŽIVEĆEŠ KROZ SVOJU HUREM": Porodica i prijatelji se POTRESNIM ČITULJAMA oprostili od UBIJENOG Milana Šuše!

Porodica i prijatelji objavili su brojne potresne čitulje

Objavljeno:

Milan Šuša (39) iz Zemuna koji je mafijaški likvidiran na kućnom pragu kada ga je u sačekuši ubio egzekutor sa maskom na licu na kućnom pragu, biće danas sahranjen u Starim Banovcima.

Podsetimo, napadač je čekao Šušu u blizini njegove kuće, a kada je izašao iz dvorišta, parkirao kola na ulici, vratio se da zatvori kapiju maskirani egzekutor mu je prišao i ispalio dva hitca u njega, a potom pobegao u nepoznatom pravcu. Ovo brutalno ubistvo snimile su kamere koje se nalaze na porodičnoj kući ubijenog. Policija i dalje intezivno traga za napadačem.

Porodica i prijatelji objavili su brojne potresne čitulje, a jedna od njih je i čitulja koju je dala njegova supruga.

- Molila sam te da nas ne ostavljaš, rekao si da nikada nećeš, i znam da nećeš! Živećeš kroz mene, tvoju Hurem i našu decu zauvek. Bićeš ponosan na našu decu, vaspitaću ih onako kako smo želeli. Voleću te zauvek i vidimo se na nekom lepšem mestu za nas. Voli te tvoj žena. Sin je juče rekao da voli tatu najviše na svetu, a ćerka će biti jaka kao njen tata. Počivaj u miru, volimo te - stoji u potresnoj čitulji koju je objavila supruga sa decom.

Mesto gde je ubijen Milan Šuša
Mesto gde je ubijen Milan Šušafoto: Zorana Jevtić, Privatna arhiva/Kurir

Druga čitulja koju je objavljenja bila je obaveštenje porodici i prijateljima kada će se održati sahrana i ispraćaj na večni počinak, uz reči: "Dragi naš Milane, bio si nam snaga, ponos i ljubav. Živećeš zauvek u nama. Legende ne umiru."

Potom su se nizale brojne čitulje preko cele strane u kojima se prijatelji opraštaju od ubijenog Zemunca uz reči "poslednje zbogom, poslednji pozdrav i zauvek ćeš živeti u našem srcu".

Pa da podsetimo, sumnja se da je Milana Šušu ubica pratio od trenutka kada je izašao sa dugogodišnje robije, a to je nekih nedelju dana pre ubistva. Istražitelji su uzeli video materijal sa kamera koje pokrivaju svaki ugao kuće, a kako su nam nakon ubistva rekle komšije kamere se nalaze i unutar kuće. Šuša je verovatno sumnjao da mu je ugrožena bezbednost pa je iz tog razloga u toku svoje robije posatvio kamere, kako bi porodica u svakom trenutku videla da li im se neko sumnjivo lice kreće u blizini kuće.

- Navodno, nakon što je nepoznati napadač ubio Šušu, pobegao je trečeći ka Krajiškoj ulici koja vodi ka auto-putu i sumnja se da je imao pomagača koji ga je dolveo na mesto zločina, a potom i odvezao. Istražitelji sumnjaju da se ubica krije u štek stanu - navodi izvor.

Bonus video:

00:16

Milan Šuša (39) ubijen je danas u sačekuši oko 10 sati u Zemunu

(Espreso / Kurir, Branka Travica/ Prenela M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.