OGLASILO SE TUŽILAŠTVO POVODOM NESREĆE KOD BUJANOVCA: Troje poginulo, osumnjičeni vozio 14 migranata
Hitna pomoć / Ilustracija, Foto: Damir Dervišagić

NESREĆA

OGLASILO SE TUŽILAŠTVO POVODOM NESREĆE KOD BUJANOVCA: Troje poginulo, osumnjičeni vozio 14 migranata

Prema osumnjičenom je naloženo zadržavanje do 48 sati

Objavljeno: 09:28h

U nesreći kod Bujanovca u teškoj nesreći stradale su tri osobe, a više povređenih.

- Dana 19.2.2024 godine, na državnom putu Preševo-Bujanovac, kod sela Aliđerce,opština Preševo došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj su 3 lica smrtno stradala, a 12 je povređeno, među kojima je i vozač. Povređenima je ukazana lekarska pomoć u određenim zdravstvenim ustanovama.

Do nesreće je došlo kada je osumnjičeni R.R (43) iz sela Crnotince u nameri pribavljanja koristi neovlašćeno obavljao tranzit 14 ilegalnih migranata iz Afričko-azijskih zemalja i usled neprilagođene brzine sleteo je sa puta, vozilo se prevrnulo , kada je došlo do smrti i povređivanja lica. Uviđaj je obavio dežurni javni tužioc Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju, Odeljenja u Bujanovcu- stoji u sapštenju tužilaštva.

Prema osumnjičenom je naloženo zadržavanje do 48 sati i isti će biti priveden dežurnom javnom tužiocu Višeg javnog tužilaštva u Vranju zbog

krivičnih dela teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nedozvoljeni prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi ( krivično delo iz nadležnosti Višeg javnog tužilaštva).

Bonus video:

00:10

Udes Bulevar

(Espreso / Telegraf / E.H/ Prenela: A.P)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.