ROĐAK PROGOVORIO O NOĆI KADA JE NUSRET UBIJEN, DETALJNO OPISAO ŠTA JE PRETHODILO HORORU: Tu je i snimak... (VIDEO)
Nusret Destanović, Foto: RINA

ZEMLJA ZAVIJENA U CRNO

ROĐAK PROGOVORIO O NOĆI KADA JE NUSRET UBIJEN, DETALJNO OPISAO ŠTA JE PRETHODILO HORORU: Tu je i snimak... (VIDEO)

Još uznemirujući je detalj koji Hadžibulić otkriva - S.Z.A. je telo nesretnog Destanovića bacio u napušteni bunar na imanju svoje majke, u mestu poznatom kao Međgor

Objavljeno:

Kako se istraga o tragičnoj smrti Nusreta Destanovića nastavlja, novi detalji koji su isplivali iz video-snimaka i dokaza pronađenih na mestu zločina bacaju mračnu senku na ovaj već zlokobni slučaj.

Pogrešne informacije koje su prvobitno bile objavljene od strane medija sada su ispravljene zahvaljujući hrabrosti i istrajnosti Enka Hadžibulića, rođaka žrtve, koji je bio svedok potrage i analize ključnih dokaza.

Kao svedok potrage i nakon uvida u video-snimak, Hadžibulić je razjasnio razloge zbog kojih S.Z.A. zaslužuje epitet monstruma u pravom smislu reči.

Hadžibulić je detaljno opisao događaje koji su prethodili stravičnom otkriću. Prema njegovim rečima, video-snimak razotkriva S.Z.A., kako brutalno napada ranjenog Nusreta Destanovića.

Prema Hadžibulićevoj priči, osoba u crvenoj jakni je ranjeni Nusret Destanović, koji se oslonio na kolac na kom je njegova porodica kasnije pronašla krvave tragove. Osoba koja pokušava da ugura Nusreta Destanovića u automobil je S.Z.A.

On je pokušavao da ugura ranjenog Destanovića u automobil, udarajući ga nogama, čineći njegove poslednje trenutke života još strašnijima.

Nusret Destanović
Nusret Destanovićfoto: RINA

Još uznemirujući je detalj koji Hadžibulić otkriva - S.Z.A. je telo nesretnog Destanovića bacio u napušteni bunar na imanju svoje majke, u mestu poznatom kao Međgor. Ovo otkriće bilo je ključno za razumevanje obima zločina i brutalnosti koja je prethodila.

Njegova smrt nije samo gubitak za porodicu, već i za sve one koji su ga poznavali. Ovaj slučaj je podsetnik na potrebu za stalnom budnošću i podrškom žrtvama nasilja, kao i za oštru osudu počinitelja takvih nedela.

Bonus video:

02:22

UBISTVO NUSRETA DESTANOVIĆA JE SPECIFIČNO PO JEDNOJ STVARI! Kriminolog: Scenario zločina je poznat, ali to jeste neobično

(Espreso/ sandžakdanas/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.