ISPLIVAO SNIMAK RIJALDE KOJA JE NAVODNO BILA SA NUSRETOM U VEZI: Detaljno govorila o BIVŠEM MUŽU i razvodu (VIDEO)
Rijalda H., Foto: Printscreen/Sandžak danas

objavljeno je

ISPLIVAO SNIMAK RIJALDE KOJA JE NAVODNO BILA SA NUSRETOM U VEZI: Detaljno govorila o BIVŠEM MUŽU i razvodu (VIDEO)

U istrazi je uhapšena i Rijalda H. (27), bivša supruga Seada Ahmetovića Zečevića

Objavljeno:

Više javno tužilaštvo u Novom Pazaru pokrenulo je istragu protiv dve osobe: Emraha Dž. (19) iz Sjenice i Elvisa H.(40) iz Novog Pazara, u vezi sa krivičnim delom ubistvo Nusreta Destanovića. Ipak, pažnja javnosti je uglavnom usmerena na Seada Ahmetovića Zečevića (27), takođe iz Sjenice, koji je identifikovan kao glavni osumnjičeni za pomenuti zločin. Trenutno je u bekstvu, a za njim je raspisana međunarodna poternica.

U istrazi je uhapšena i Rijalda H. (27), bivša supruga Seada Ahmetovića Zečevića, zbog sumnje da je učestvovala u pripremama za krivično delo, ali je još u toku istraga. Rijalda H. je iz sela Bioča na Pešteru, udata je u Međugorje, gde je živela sa Seadom Ahmetovićem Zečevićem, a kasnije sa Seadom otišla u Sarajevo i tamo ostala pet godina.

Nakon razvoda vratila se u rodno selo Bioč. Njena bračna istorija povezana je i sa porodicom ubijenog Nusreta Destanovića; njen brat je bio oženjen sestrom Nusreta Destanovića, pa su postali porodični prijatelji. Destanović je, u poseti sestri, započeo vezu sa već razvedenom Rijaldom. U ovoj video izjavi Rijalda govori o odnosu sa svojim bivšim suprugom Seadom, kao i kako je svim silama pokušavala da sačuva ovaj brak. Kasnije su se pojavile poruke u kojima Sead Ahmetović Zečević pokazuje da mu je stalo do Rijalde H.

00:26

Uhapšena R. H. priča o braku sa odbeglim bivšim suprugom

Bonus video: UBISTVO NUSRETA DESTANOVIĆA JE SPECIFIČNO PO JEDNOJ STVARI! Kriminolog: Scenario zločina je poznat, ali to jeste neobično

02:22

UBISTVO NUSRETA DESTANOVIĆA JE SPECIFIČNO PO JEDNOJ STVARI! Kriminolog: Scenario zločina je poznat, ali to jeste neobično

(Espreso/Sandžak danas/Prenela: D.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.