ODREĐEN PRITVOR OSUMNJIČENOM ZA UBISTVO U BORČI: Izbo Jovana nožem, a pre toga PRETIO NJEGOVOJ MAJCI
Foto: Društvene mreže

saopšteno je

ODREĐEN PRITVOR OSUMNJIČENOM ZA UBISTVO U BORČI: Izbo Jovana nožem, a pre toga PRETIO NJEGOVOJ MAJCI

Osumnjičeni se na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu branio ćutanjem

Objavljeno: 11:42h

Viši sud u Beogradu odredio je pritvor do 30 dana B. B. (22), osumnjičenom da je 1. februara Borči zajedno sa jednim maloletnim licem, prema kojem je postupak razvojen i NN ženskom osobom koja im je u tome pomogla, na podmukao način lišio života Jovana Milovanovića.

Pritvor mu je određen da ne bi uticao na svedoke i da ne bi ponovio krivično delo u kratkom vremenskom periodu, rekla je za Tanjug portparol tog suda Milica Veličković.

Osumnjičeni se na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu branio ćutanjem, odnosno iskoristio je svoje zakonsko pravo da ne iznosti odbranu.

1 / 4 Foto: Kurir

Naredbom o sprovođenju istrage B. B. se na teret stavlja krivično delo teško ubistvo.

Sumnja se da su prethodno u više u navrata Boško B. i pomenuto maloletno lice odlazili na adresu oštećenog Jovana zbog neizmirenog duga, gde ga nisu zaticali, pa su njegovoj majci pretili napadom na život sina.

Zatim je, kako se sumnja, 1. februara ove godine NN ženska osoba dogovorila sastanak sa Jovanom i o tome obavestila osumnjičene, koji su na dogovoreno mesto došli noseći sa sobom noževe.

Pošto je Milovanović stigao na dogovoreno mesto sa oštećenim Borom J, osumnjičeni su, nakon kraće rasprave, izvadili noževe i zadali ubodnu ranu Boru J, dok je Milovanović počeo da beži.

Boško B. i maloletnik su ga sustigli i zadali mu 15-ak ubodnih rana, usled kojih je oštećeni preminuo pre dolaska Hitne pomoći, dok su se oni dali u bekstvo.

Noževe su odbacili u kanalizacioni šaht, gde su ih pronašli policijski službenici.

Bonus video: Hapšenje B. B. i sedamnaestogodišnjeg mladića zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teško ubistvo

00:28

Hapšenje B. B. i sedamnaestogodišnjeg mladića zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teško ubistvo

(EspresoAgencije/Prenela: D.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.