POLICIJA SUMNJA NA RAT NAVIJAČA: Za 48 sati dogodila su se DVA STRAVIČNA napada u Beogradu, ima mrtvih
Bogdan J., Foto: Kurir/Privatna arhiva

jezivo

POLICIJA SUMNJA NA RAT NAVIJAČA: Za 48 sati dogodila su se DVA STRAVIČNA napada u Beogradu, ima mrtvih

Za dva dana desila su se dva napada za koje policija smatra da je u pitanju je rat navijačkih grupa

Objavljeno:

U roku od 48 sati u Beogradu su se dogodile dva napada u kojima je jedan mladić ranjen, dok je drugi ubijen. Kako se sumnja, u pitanju je rat navijačkih frakcija i mogući sukob oko trgovine narkoticima.

Oko 20.15 sati 3. februara u Kamčatskoj ulici na Karaburmi jedna osoba ispalila je više metaka u pravcu Bogdana J. (23). Pucao mu je u noge, a dva metka završila su mu u desnoj natkolenici. Nakon što je ranio mladića, napadač je pobegao.

Sumnja se da je napadač imao pomagača, a takođe i da su znali u koje vreme će Bogdan da bude u parku, te su mu napravili "sačekušu".

Policija
Policijafoto: Nenad Kostić

Kako je u pitanju kraj gde se često okupljaju navijači, niko od ljudi koji žive u blizini nije pomislio da je u pitanju pucnjava, već petarde.

Ipak, ubrzo je na lice mesta pristiglo pet policijskih automobila, kao i Hitna pomoć, koja je Bogdana u svesnom stanju prevezla u Urgentni centar.

Bogdan važi za problematičnog mladića i navodno je upleten u poslove sa narkoticima, na šta ukazuje i činjenica da nije hteo da sarađuje sa policijom i kaže ko su napadači i da li ih poznaje.

Samo dva dana ranije, u sličnom sukobu u Ulici Severina Bjelića ubijen je Jovan Milovanović (23), a ranjen je Boro J. (23). Njih su napali B. B. i jedan maloletnik (17).

Jovan je zadobio više ubodnih rana u predelu stomaka grudi i preminuo je na licu mesta.

Prema rečima očevidaca, mladići su se našli u parku. Prvo su se svađali, potom gurali, a onda je jedan od njih izvadio nož i nasrnuo na Milovanovića. Iako je pokušao da pobegne, izboden je na smrt, dok je njegov drug ranjen.

I ubijeni i ranjeni mladić su navijači, a Boro, koji je razgovarao sa policijom, nije želeo da otkrije identitet osobe koja ih je izbola nožem.

Napadači su dva dana bili u bekstvu, nakon čega su uhapšeni zbog sumnje da su izvršili teško ubistvo. Oni bi danas trebalo da budu saslušani u tužilaštvu.

Bonus video:

00:20

Napad na Miladina Kovačevića

(Espreso/Telegraf.rs/ J.O/ Prenela V.A)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.