OVO JE ŽENA OSUMNJIČENA DA JE UBILA SUPRUGA SAŠU SA SAUČESNICIMA: U zločin uvukla maloletnu ćerku i ljubavnika FOTO
Žena osumnjičena za ubistvo, Foto: ATBL.RS

novi detalji monstruoznog zločina

OVO JE ŽENA OSUMNJIČENA DA JE UBILA SUPRUGA SAŠU SA SAUČESNICIMA: U zločin uvukla maloletnu ćerku i ljubavnika FOTO

Ovo je A.K. osumnjičena za ubistvo Saše Kulišića

Objavljeno: 11:20h

Osumnjičenima za ubistvo Saše K. u Doboju određen je jednomesečni pritvor.

Sud je saopštio da se A.K. i D.L. na teret stavlja da su kao saizvršioci počinili teško ubistvo na podmukao i svirep način. Dodaje se da su osumnjičeni od 29. do 30. januara, prema prethodnom dogovoru, zločin počinili zajedno sa A.K, maloletnom ćerkom osumnjičene.

- U nameri da liše života Sašu K. 29. januara u popodnevnim časovima, a nakon što je maloletna A.K. usitnila veći broj tableta naziva "treana" jačine 10 mg, koje je kupila sestra prvoosumnjičene V.M. na molbu osumnjičenih, iste pomešala sa vodom, da bi u dogovoru sa osumnjičenima u večernjim časovima otišla u porodičnu kuću svog oca, gde je uz upotrebu vode u kojoj se nalazio izmrvljeni prah tableta, napravila limunadu koju je dala svom ocu - saopštio je Okružni sud u Doboju.

Saša K.
Saša K.foto: Printscreen/Instagram/ttamaricaa9/Facebook/Atv Banja Luka

Dodaju da je namera bila da se Saša K. omami i uspava. Dodaje se da su iste tablete A.K. i njena majka i u ranijem periodu davale Saši K, a da on za to nije znao.

- Nakon što su tablete počele da deluju i nakon što je oštećeni zaspao, maloletnica je ostavila otključana ulazna vrata od kuće, o čemu je obavestila osumnjičene koji su ušli u kuću - navodi sud.

Dodaje se da su A.K. i D.L. potom rekli maloletnici da ide u dnevnu sobu i da zatvori vrata. Zatim su ušli u sobu gde je spavao Saša K.

- Vezali su ga tako što su mu oblepili glavu sivom selotejp trakom, a noge i ruke vezali kanapom i selotejp trakom. Zadali su mu par udaraca od kojih je krvario, da bi ga potom izneli iz kuće i automobilom, karavanom, odvezli u šumu u neposrednoj blizini izletišta Preslica - navodi sud.

Tu su mu, kako se pojašnjava, nepoznatim predmetom zadali četiri ubodne rane u predelu stomaka, da bi usled teškog traumatskog i hipovolemičkog šoka izazvanog povređivanjem i gubitkom krvi nastupila smrt.

Takvog su ga ostavili u šumi i uputili se u nepoznatom pravcu.

Bonus video:

02:32

Ubistvo Ivana Trifunovića na Novom Beogradu

(Espreso / ATV / Prenela: J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.