OBUSTAVLJENA ISTRAGA PROTIV ALEKSINČANINA ZA SEKSUALNO ZLOSTAVLJANJE PASTORKE: Ona i majka odbile da svedoče
Policija, Foto: RINA

NEDOSTATAK DOKAZA

OBUSTAVLJENA ISTRAGA PROTIV ALEKSINČANINA ZA SEKSUALNO ZLOSTAVLJANJE PASTORKE: Ona i majka odbile da svedoče

Istraga protiv N. B. (65) iz aleksinačkog sela Moravac je obustavljena zbog nedostatka dokaza

Objavljeno:

Profesionalni vozač N. B. (65) iz aleksinačkog sela Moravac neće odgovarati za seksualno zlostavljanje pastorke, koja je u vreme krivične prijave protiv njega bila maloletna jer je aleksinačko Osnovno javno tužilaštvo protiv njega obustavilo istragu zbog nedostatka dokaza.

Kako se saznaje, u toku istrage pred ovom pravosudnom institucijom, i majka i ćerka su iskoristile svoje zakonsko pravo da ne svedoče protiv N. B.

- S obzirom na to da one nisu htele da ga optuže, te da majka živi sa njim u zajedničkom domaćinstvu, a da drugih dokaza za optužbu zakrivično delo za koje se teretio nije bilo, protiv N. B. je obustavljena istraga - navodi sagovornik Telegrafa upoznat sa ovim slučajem.

N. B. je uhapšen juna 2022. godine u Beogradu gde je radio kao vozač Gradskog saobraćajnog preduzeća nakon što ga je supruga, odnosno majka maloletnice, prijavila policiji. Ona ga je tada optužila da je on navodno u decembru 2020. godine, tada šesnaestogodišnju pastorku nakon što je izašla iz kupatila, obljubio i zapretio da o tome nikome ne govori.

Ova priča je od početka budila sumnju i kod policije i ljudi koji su poznavali N. B. kao uglednog čoveka. Rođaci N. B su nakon njegovog hapšenja govorili da ga je žena prijavila da bi mu se osvetila jer joj je zamerio na nekim stvarima, nakon čega ga je ona prijavila za nasilje u porodici i silovanje pastorke.

Bonus video:

00:00

JURIĆ OŠTRO POSLE AKCIJE ARMAGEDON: Nije isključeno da će zlostavljanje dece snimati i u Srbiji

(Espreso / Telegraf / Prenela: J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.