PREŽIVELA TUMOR, BILA ZLOSTAVLJANA, OSTALA NEPOKRETNA, A ONDA JE ON... Potresna ispovest Beograđanke (33)
Foto: Profimedia

STRAŠNO

PREŽIVELA TUMOR, BILA ZLOSTAVLJANA, OSTALA NEPOKRETNA, A ONDA JE ON... Potresna ispovest Beograđanke (33)

Na svom Tviter profilu "koještarija ", 33-gdišnja devojka iz Beograda opisala je šta je u svom životu prošla

Objavljeno:

Kroz životne probleme svako od nas prošao je barem jednom. Ipak, čini se da se najveća hrabrost nalazi među onima koji su se sa problemima u životu susretali više puta, i koji su nakon njih bivali jači nego ikada. Takvu hrabrost definitivno možemo naći kod jedne Beograđanke koja uprkos surovom životu i dalje stoji čvrsto na svojim nogama.

Na svom Tviter profilu "koještarija ", 33-gdišnja devojka iz Beograda opisala je šta je u svom životu prošla - krenuvši od svog detinjstva, kada je bila fizički zlostavljanja od strane svoje babe pa sve do zrelih godina kada su se problemi nizali jedan za drugim. A kako kaže, i dalje se nižu.

Njenu objavu prenosimo u celosti.

"Ja sam toliko s**nja prošla i trenutno sad prolazim da ja najiskrenije ne znam da kažem kako niti zašto sam preživela sve ovo.

Kao mala sam bila fizički zlostavljana od psihopate (babe, i da žene umeju biti nasilnici) ali se većinu ne sećam jer sam bila beba. Posle odrastam ali imam emotivnog i psihičkog zlostavljanja ali život se u trenutku čini normalnim. Međutim bam - tumor na mozgu, gubim vid, ležim na odeljenjima. OK preživi se.

"Mogu ja to"

Pred kraj osnovne moji se razvedu. Godinu dana kasnije majka završi u bolnici, otac mi da 1.000 dinara i ostavi me da živim sama, OK preživi se i to. Ali po povratku majke ja završavam u teškoj depresiji i problemu.

OK, nikakav problem, ide terapija, dva puta nedeljno po 50 evra, ništa škola, ništa fakultet, samo rad na sebi nakon 2-3 pokušaja ubistva. Mogu ja to! Ostavljam alkohol, drogu sve na suvo i samo rad na sebi.

Nakon sedam godina toga, oko 24-te godine uspela sam iole normalna da završim vanredno srednju, upisujem fakultet, konačno na budžet, ćao drugi semestar! Međutim tada ni od kuda postajem nepokretna.

Nikakav problem, šta je to za mene, ide gas deo 14629. Reši se i to posle par godina, ali sad sam pare i izvore potrošila zbog korone i inflacije pa sad mora da se radi...i studira hemijski? Nema šanse!" napisala je ona.

Činilo se tada da je mukama kraj, međutim...

Ipak, u to vreme, kaže našla je divnog momka sa kojim je ubrzo počela da živi i činilo se da njen život konačno teče onako kako treba. Međutim...

"Našla divnog momka. Taman da živimo zajedno i skupljam za svoj faks i živim svoj život lepo kako treba. Upišem fakultet jer može da se radi i studira, kad eto ti ga sad osoba koju sam najviše volela mene vara šest meseci- dok živimo zajedno!

Sedim tako zadnjih meseci nit mi se uči, nit mi se živi. Gledam život ovih zadnjih 30 godina i kad manemo moj optimizam i "ide gas rešavam odmah s**nje" pa ja sam i živela samo s**nje. I tako nečujno vrate se suicidalne misli. Ja ne znam kada sam u zadnjih 15-20 godina imala nešto dobro da se desi a da prosto ne ode?!

"Šta je moj život?"

Ja zaista ne znam je l' neko na mene bacio neku kletvu, je l' mene sudbina mrzi, je l' mene prosto svet i život ne žele. Ja vama ne mogu opisati kakav je algoritam mog života. Ja nikad odmorila nisam, sve neka sranja na dve godine maksimalno pa aman! Pritom ne kukam. 30 godina ne kukam, nego kako dođe problem, rešim, ako treba odem na lečenje i guram u nadi da će sve biti okej.

I sada se okrenem i nemam pojma čemu sam se nadala kada nikada nije ni bilo naznaka da će sve biti barem neutralno, a kamo li okej. Šta je moj život?", napisala je na kraju ova hrabra Beograđanka koja je dodala da je sa internetom podelila tek jedan deo svoje teške sudbine.

Bonus video: U GAZI SAM VIDELA DVA VOJNIKA DA VUKU DETE U ZATVOR Dramatična ispovest srpkinje: Deci smo pravili igračke, ne mogu da spavaju

01:28

U GAZI SAM VIDELA DVA VOJNIKA DA VUKU DETE U ZATVOR Dramatična ispovest srpkinje: Deci smo pravili igračke, ne mogu da spavaju

(Espreso/Blic/Prenela: D.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.