UHAPŠEN BEOGRAĐANA ZBOG NAPADA NA POLICAJCE: Dvojicu udarao, trećeg gurnuo, određeno veštačenje
Policija, Foto: Petar Aleksić

hapšenje

UHAPŠEN BEOGRAĐANA ZBOG NAPADA NA POLICAJCE: Dvojicu udarao, trećeg gurnuo, određeno veštačenje

Na osnovu predloga tužilaštva sud je doneo rešenje kojim je osumnjičenom određen pritvor i smešten je u Specijalnu zatvorsku bolnicu u Beogradu

Objavljeno:

Po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu policajci su 17. januara doneli rešenje o zadržavanju osumnjičenog P.J. (24) zbog izvršenja tri krivična dela, napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti iz člana 323. Krivičnog zakonika.

Osumnjičenom se stavlja na teret da je dana 17. januara u policijskoj stanici PS Novi Beograd napao službena lica u vršenju službene dužnosti – policijske službenike i to tako što je dvojicu udario i naneo im telesne povrede, a trećeg odgurnuo.

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je danas donelo naredbu za psihijatrijsko veštačenje osumnjičenog koje je obavljeno u prostorijama tužilaštva i utvrđeno je da je osumnjičeni neuračunljiv i da nije sposoban da iznosi odbranu i učestvuje u krivičnom postupku.

Zbog postojanja ozbiljne opasnosti da će ostankom na slobodi ponoviti krivično delo, Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je podnelo Trećem osnovnom sudu u Beogradu predlog da se prema osumnjičenom odredi pritvor i da se smesti u odgovarajuću zdravstvenu ustanovu.

Na osnovu predloga tužilaštva sud je doneo rešenje kojim je osumnjičenom određen pritvor i smešten je u Specijalnu zatvorsku bolnicu u Beogradu.

Bonus video:

02:27

U SRBIJI UHAPŠENO 11 PRIPADNIKA GRUPE KOJA JE HARALA PO EU! Krali automobile, a evo šta je policija pronašla u njihovom šteku!

(Espreso/Telegraf.rs/Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.