SAM SEBI ODSEKAO GENITALIJE I UŠI, POLICIJA GA NAŠLA POLUGOLOG NA ULICI: Novi šok je usledio kada je PROGOVORIO
Hitna pomoć, Foto: Damir Dervišagić

UŽAS U ČEŠKOJ

SAM SEBI ODSEKAO GENITALIJE I UŠI, POLICIJA GA NAŠLA POLUGOLOG NA ULICI: Novi šok je usledio kada je PROGOVORIO

Bolničari su hitno prevezli muškarca u lokalnu bolnicu na dalje lečenje

Objavljeno:

Polugoli muškarac koji se prethodno predozirao kristalnim metamfetaminom pronađen je kako trči kroz jedno selo u Češkoj nakon što je sam sebi odsekao uši i penis, a spasiocima je rekao kako ne zna zašto je to uradio.

Policajci su otkrili muškarca kako trči ulicom kroz selo u blizini grada Usti nad Labem na krajnjem severu, sa otečenim licem, a brzo su pozvali hitnu pomoć na lice mesta.

Ali po dolasku hitne pomoći, ustanovili su da je muškarac, koji se ponašao nedolično, zadobio mnogo teže povrede od otečenog lica.

Primetivši krv na njegovom licu, bolničari su sklonili kosu sa lica čoveka i tada su otkrili da su mu uši odsečene. Brzo su ustanovili da mu je i penis odsečen, rekli su lekari.

"Na licu mesta, bolničari su konstatovali amputaciju ušne školjke sa obe strane i penisa iznad skrotuma", navodi se u medicinskom izveštaju koji su objavili bolničari, dodajući da je muškarac postao dezorijentisan.

Hitna pomoć, Ambulantna kola, kola hitne pomoći
foto: Damir Dervišagić

Ali nakon što mu je dat sedativ, muškarac je priznao bolničarima da je sebi odsekao uši i genitalije a potom je otkrio da ne zna zašto je to uradio. Čovek je naveo da mu je otok na licu posledica pada na zemlju.

Lekari su rekli da je muškarac patio od toksične psihoze nakon što su otkrili da ima opasnu kombinaciju kristalnog meta i kanabisa u krvi. Stručnjaci kažu da je takvo stanje toksične psihoze slično efektima šizofrenije.

Bolničari su hitno prevezli muškarca u lokalnu bolnicu na dalje lečenje.

Bonus video:

02:18

MOLIM VAS ZNAJTE RAZLIKU IZMEĐU HITNIH STANJA I ONIH KOJA NISU Hitna služba u Novom Pazaru preopterećena nakon PADA TEMPERATURA

(Espreso/ Daily Mail/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.