NASTAVLJA SE SUĐENJE OCU IZ PAKLA KOJI JE 8 GODINA DRŽAO ĆERKU ZATVORENU! Očekuje se svedočenje MAJKE devojčice
Uroš Pašajlić, Foto: Nenad Kostić, MUP

ZLOTVOR PRED SUDOM

NASTAVLJA SE SUĐENJE OCU IZ PAKLA KOJI JE 8 GODINA DRŽAO ĆERKU ZATVORENU! Očekuje se svedočenje MAJKE devojčice

Pašajlić je u sud doveden iz pritvora u kom se nalazi od 28. marta

Objavljeno:

U Prvom osnovnom sudu u Beogradu danas se nastavlja suđenje Urošu Pašajliću, optuženom za zanemarivanje i zlostavljanje svoje osmogodišnje ćerke.

Na današnjem suđenju iskaz bi trebalo da da majka devojčice.

Branilac Nemanja Lukić je sudu na jednom od prethodnih suđenja dostavio dokument Centra za socijalni rad Zvezdara u kom se, kako je rekao, navodi da je Pašajlić priznao svoju grešku i odrekao se roditeljskog prava.

Pašajlić je u sud doveden iz pritvora u kom se nalazi od 28. marta.

Njemu se optužnicom teret stavljaju krivična dela nasilje u porodici i zlostavljanje i mučenje, kao i da je tokom 2022. godine do 24. marta ove godine, bezobzirnim ponašanjem ugrožavao telesni integritet i duševno stanje svoje ćerke, maloletne oštećene L. P.

Time je učinio krivično delo nasilje u porodici sa krivičnim delom zlostavljanje i mučenje koje je učinio na štetu emotivne partnerke Iv.ane L. na taj način što ju je u kontinuitetu zastrašivao, pretio, vređao je i držao zatvorenom.

1 / 4 Foto: Zorana Jevtić

Tužilaštvo će za izvršenje svakog od navedenih krivičnih dela predložiti sudu izricanje maksimalne kazne prema okrivljenom, kao i izricanje mere bezbednosti obavezno lečenje narkomana i obaveznog lečenja alkoholičara u skladu sa nalazom i mišljenjem sudskog veštaka.

Nakon što je 24.marta izvršen pretres stana na Zvezdara, u kome je pronađena maloletna oštećena, tužilaštvo je naložilo policijskim službenicima da raspišu potragu za osumnjičenim koji se dao u bekstvo.

Bonus video:

01:19

ŽRTVA NIKAD NIJE KRIVA! Psihoterapeut Aleksandra Đurić o zlostavljenima: U patrijarhalnim sredinama žrve se omalovažavaju!

(Espreso/ Telegraf/ Jelena Ostojić/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.